Logo-Glas

9. Februara 2019.

prnjavor-učenik-domarPetnaestogodišnji učenik devetog razreda Osnovne škole “Ivo Andrić” u Kulašima kod Prnjavora, koji je sjekirom pokušao ubiti školskog domara Milanka Pančića (58), iskazivao je tokom ispitivanja ubilačke namjere i nije pokazao ni trunku kajanja!

Maloljetnik je nakon napada hospitalizovan Continue reading

11. Januara 2019.

pravoslavna nova godinaDOBOJ
– Doček pravoslavne Nove godine u nedjelju, 13. januara, biće organizovan u Doboju, Tesliću i Stanarima, dok u Petrovu neće biti javnog dočeka.

Početak programa u novogodišnjoj noći na gradskom trgu u Doboju predviđen je za 20.00 časova, Continue reading

8. Januara 2019.

Станари - Јеринић - свечана академиSTANARI
– Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Jerinić poručio je večeras u Stanarima da će se 9. januar – Dan Republike Srpske uvijek obilježavati u ovoj najmlađoj lokalnoj zajednici, koja je našla svoje mjesto u Srpskoj.

Continue reading

5. Januara 2019.

DSC_0220Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, načelnik opštine Stanari upriličio je doček za najmlađe sugrađane ove lokalne zajednice, saopšteno je na zvaničnom sajtu ove opštine.

Ukupno 250 mališana, uzrasta do pet godina, kao i djeca iz Udruženja “Anđeo” dobili su Continue reading

1. Januara 2019.

Darivanje KoledavacaSTANARI
 – Narodni običaj „Koledavci“, koji je obilježen uoči pravoslavnog praznika Materice (29.12.2018), ove godine snimljen je u selu Cvrtkovci u opštini Stanari, a video materijal biće korišćen za naučno i kultrno vrednovanje nematerijalnog nasljeđa dobojske regije.

Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA