Logo-Glas

28. Marta 2019.

GR šuma stablo sječa



STANARI – Policija iz Stanara juče je na licu mjesta zatekla lice U.Ć. (1944. godište) prilikom bespravne sječe šume na području ove opštine.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom Continue reading

23. Marta 2019.

termoelektrana eft_stanari_02



STANARI
– Termoelektrana Stanari u ponedjeljak, 25. marta, počinje prvi godišnji planirani remont koji će trajati 35 dana, najavljeno je iz kompanije “EFT – Rudnik i Termoelektrana Stanari”.

Vrijednost remontnih radova je oko četiri miliona KM. Planiran je značajan Continue reading

18. Marta 2019.

GR radovi na putu



Na internet stranici opštine Stanari objavljeno je obavještenje građanima o izmjeni režima saobraćaja u Mjesnoj zajednici Stanari.

“Obavještavaju se građani sa područja Mjesne zajednice Stanari da je u toku izmjena režima saobraćaja lokalnom kategorisanom putu L5 (R 474a – Continue reading

11. Marta 2019.

42821606



STANARI
– Šezdesetogodišnji D.B. sa područja opštine Stanari uhapšen je juče zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja, nakon što je ispred prodične kuće pijan pucao iz automatske puške, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Izvršenim alkotestiranjem u službenim prostorijama Continue reading

9. Februara 2019.

prnjavor-učenik-domar



Petnaestogodišnji učenik devetog razreda Osnovne škole “Ivo Andrić” u Kulašima kod Prnjavora, koji je sjekirom pokušao ubiti školskog domara Milanka Pančića (58), iskazivao je tokom ispitivanja ubilačke namjere i nije pokazao ni trunku kajanja!

Maloljetnik je nakon napada hospitalizovan Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić Duborez



PROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA