Logo-Glas

13. Decembra 2019.

TESLIĆ – Ujedinjena Srpska organizuje u Banji Vrućici dvodnevnu obuku za izborne štabove, društvene mreže stranke, medije i internet marketing, pod nazivom “Strateško planiranje”, kojoj će prisustvovati preko 150 predstavnika izbornih štabova, administratora za društvene Continue reading

18. Maja 2019.

TESLIĆ – Skupština Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Tesliću na sinoćnoj izbornoj sjednici proširila je broj članova ovog odbora i izabrala 10 delegata koji će u nedjelju, 19. maja, u Banjaluci učestvovati na Skupštini Ujedinjene Srpske, kada će biti Continue reading

16. Decembra 2018.

Добој - Уједињена СрпскаDOBOJ
– Ujedinjena Srpska podržaće Borisa Jerinića kao nezavisnog kandidata za gradonačelnika Doboja na prijevremenim izborima 17. oktobra, najavio je predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Stevandić smatra da će Doboj, izborom Jerinića, za svoje razvojne projekte imati podršku Banjaluke Continue reading

30. Septembra 2018.

Модрича - Уједињена Српска - СтеванMODRIČA
– Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je sinoć u Modriči da se Srbi moraju posvetiti očuvanju institucija Republike Srpske, jer bez njih neće imati ni državu.

Stevandić je na predizbornoj tribini Ujedinjene Srpske u Modriči rekao da Continue reading

27. Septembra 2018.

Дервента - Уједињена СрпскаDERVENTA
– Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras u Derventi da Ujedinjena Srpska ekonomsku politiku temelji na boljem i bržem razvoju, koji je uradio tim za razvoj.

– Jedini smo napravili dokument razvoja Republike Srpske u naredne Continue reading

17. Jula 2018.

Ujedinjena SrpskaBANJALUKA
– Gradski odbor Ujedinjene Srpske Doboj organizuje sutra Konvenciju, kojoj će prisustvovati predsjednik stranke Nenad Stevandić.

Konvencija će biti održana u sali Slobomir P univerziteta u Doboju u 19.00 časova, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.
(IZVOR: SRNA)

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA