Logo-Glas

19. Septembra 2017.

Пале - Вујичић - Ракић - састанакPALE
– Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić i načelnik opštine Vukosavlje Borislav Rakić postigli su dogovor o daljim koracima koje treba preduzeti na stvaranju uslova za otvaranje biroa na području ove opštine.

Cilj otvaranja biroa u Continue reading

14. Septembra 2017.

ZELI RADITI U SVOJOJ SREDINI - TIJANA TRIFKOVICVUKOSAVLJE
– Načelnik Vukosavlja Borislav Rakić potpisao je danas ugovore sa petero pripravnika za obavljanje pripravničkog staža u organima lokalne uprave. Oni su, kao visokoobrazovani kadar do sada bili na Birou za zapošljavanje.
Pripravnički staž obaviće Tijana Trifković i Continue reading

13. Septembra 2017.

1VUKOSAVLJE
– U organizaciji Udruženja Nezavisnog biroa za razvoj /NBR/ i Opštine Vukosavlje, u skupštinskoj Sali Opštine Vukosavlje, održan je sastanak organizacija koje čine sistem civilne zaštite opština Vukosavlje, Šamac i Domaljevac-Šamac.

Sastanak predstavlja nastavak aktivnosti koje se realizuju Continue reading

11. Septembra 2017.

tuča nasilje_u_porodici1VUKOSAVLJE – Muškarac čiji su inicijali S.N. iz Vukosavlja fizički je napao suprugu u porodičnoj kući, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Muškarac je supruzi zadao više udaraca šakom, lupao njenom glavom o sto i pri tom joj upućivao Continue reading

8. Septembra 2017.

Вукосавље - обиљежен Дан општинеVUKOSAVLJE
– Lokalna uprava u Vukosavlju i Vlada Republike Srpske u ovoj godini obezbijedile su više od milion KM za izgradnju i završetak kapitalnih infrastrukturnih objekata na tom području, rekao je načelnik opštine Vukosavlje Borislav Rakić na svečanoj akademiji Continue reading

5. Septembra 2017.

Вукосавље - Ракић - пријем за новинаVUKOSAVLJE
– Načelnik opštine Vukosavlje Borislav Rakić danas je na prijemu za novinare, koji je organizovao povodom Dana opštine – 8. septembra, istakao da je ova lokalna zajednica zadovoljna odnosom sa medijima i njihovim profesionalnim izvještavanjem.

Rakić je na Continue reading

12. Avgusta 2017.

1VUKOSAVLJE – U organizaciji Nezavisnog biroa za razvoj i opštine Vukosavlje na stadionu FK “Sloga” danas je počela dvodnevna akcija pod nazivom “Sportom protiv poplava”, a manifestacija se održava u okviru projekta “Podrška održivom oporavku od poplava za Šamac, Continue reading

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA