Logo-Glas

20. Jula 2017.

41614441MODRIČA – Policijski službenici Policijske stanice Modriča juče pronašli su i uništila zasad na kome je bilo uzgojeno 6 stabljika  indijske konoplje visine od 90 do 110 cm.

Oni su u sklopu akcije “Plantaža 2017” obilazeći mjesta Continue reading

11. Jula 2017.

Вукосавље - пројекат "СоцијализациVUKOSAVLJE – Devetoro djece iz Vukosavlja, u pratnji jednog roditelja i vaspitača, otputovalo je jutros na ljetovanje u Bečiće, u okviru projekta “Socijalizacija djece Republike Srpske” koji realizuje Republički javni fond za dječiju zaštitu.

Direktor Centra za socijalni rad Continue reading

1. Juna 2017.

sudSARAJEVO
– Trećestepeno vijeće Suda BiH potvrdilo je presudu kojom je Ilija Jurić, nekadašnji pripadnik Hrvatskog vijeća odbrane /HVO/, osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja Srpkinje 1992. godine na području Odžaka.

Trećestepeno vijeće potvrdilo je drugostepenu presudu kojom Continue reading

19. Maja 2017.

SA SASTANKA U MODRICIMODRIČA – Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ministri finansija Zoran Tegeltija, zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić, saobraćaja i veza Neđo Trninić, te poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić razgovarali su danas u Modriči sa načelnicima opština Continue reading

3. Aprila 2017.

RASVETA U GNIONICIVUKOSAVLJE
– U opštini Vukosavlje u toku je izgradnja ulične rasvete u naseljima Gnionica i Jezero. Investicija je vredna nešto više od 40 hiljada maraka. Radovi će biti završeni u narednih desetak dana.

Stanovnici Gnionice pozdravljaju ovu investiciju. Kažu, Continue reading

LAJKUJTE NAS

PROČITAJ HOROSKOPDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA