Logo-Glas

11. Februara 2019.

Dragan-Savanovic-direktor-ZRS-01-foto-S-PASALICDragan Savanović, kontroverzni dugogodišnji generalni direktor Željeznica RS, smijenjen je prije tri mjeseca, ali i je i dalje rukovodilac u preduzeću, koje je tokom njegovog direktorovanja zapalo u gubitke, koji su ga doveli na ivicu stečaja.

Nakon smjene Savanović Continue reading

24. Januara 2019.

željeznicaDirektoru, ali i ostalim članovima uprave Željeznica RS mandati su istekli ili uskoro ističu, ali rješenja nema, jer se kadrovska ukrštenica zakomplikovala.

Zoranu Ilinčiću, za koga svi tvrde da je samo privremeno rješenje, Nadzorni odbor Željeznica RS danas će Continue reading

6. Januara 2019.

49748442_398196690747982_2895269756682633216_nBANJALUKA – Zdravstveno stanje tridesetpetogodišnjeg mašinovođe čiji su inicijali R.S, koji je zadobio povrede glave i lica prilikom iskakanja voza, za sada je stabilno, saopšteno je iz Unverzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci.

Dežurni ljekar u Klinici za Continue reading

25. Decembra 2018.

Добој - "ЖРС"DOBOJ
 – Ove sedmice bi trebalo da bude povučeno devet miliona evra iz druge tranše kredita Svjetske banke za finansijsko restrukturisanje “Željeznica Republike Srpske”, rekao je danas vršilac dužnosti generalnog direktora ove kompanije Zoran Ilinčić.

Ilinčić je rekao Continue reading

4. Decembra 2018.

željezniceDok građani Republike Srpske otplaćuju kredit namijenjen za izmirivanje nagomilanih dugova i za otpremnine prekobrojnim železničarima, uprava je raspisala konkurs za zapošljavanje 11 novih radnika!

Pri tome, Željeznice RS se i planom restrukturiranja obavezala da će drastično smanjiti broj Continue reading

26. Novembra 2018.

željeznice RSOd prošlog ponedeljka, kada su počele isplate dugovanja radnicima Željeznica RS iz kredita Svjetske banke za restrukturisanje ŽRS, do danas je novac dobilo 2.160 željezničara, potvrdio je za Srpskainfo Simo Cvjetković, predsjednik Samostalnog sindikata mašinovođa.

– Prema informacijama kojima Continue reading

23. Novembra 2018.

željeznica vozBANJALUKA – Milorad Gavranović (50) iz Banjaluke pronađen je mrtav u četvrtak nešto prije ponoći na kolosijeku pored banjalučke željezničke stanice, dok je blizu njega pronađen i povrijeđeni Goran Prosan, saznaju “Nezavisne”.

Beživotno tijelo, a kasnije će se ispostaviti Continue reading

23. Novembra 2018.

željezniceDOBOJ – Nadzorni odbor preduzeća “Željeznice Republike Srpske” odlučio je na današnjoj sjednici u Doboju da vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Zoran Iličić ostane na toj funkciji i u naredna dva mjeseca.

Predsjednik Nadzornog odbora “Željeznica Republike Srpske” Continue reading

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA