Logo-Glas

19. Maja 2017.

SA SASTANKA U MODRICIMODRIČA – Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ministri finansija Zoran Tegeltija, zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić, saobraćaja i veza Neđo Trninić, te poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić razgovarali su danas u Modriči sa načelnicima opština Continue reading

8. Februara 2017.

Željka CvijanovićBANJALUKA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović hospitalizovana je danas u Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske, gdje ljekari vrše dijagnostičke pretrage i utvrđuju adekvatnu terapiju.

Premijer Srpske je hospitalizovana nakon što su je prethodne večeri pregledali Continue reading

8. Januara 2017.

Бањалука - борци НОР-а - Иванић - полBANJALUKA – Najviši zvaničnici Republike Srpske i predstavnici Srpske u institucijama BiH položili su danas vijence kod spomen-obilježja poginulim borcima Narodno-oslobodilačkog rata /NOR/, povodom 9. januara – Dana Republike.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da Continue reading

18. Jula 2016.

Теслић - потписивање споразума о са

TESLIĆ – Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić Dragan Bogdanić potpisao je danas sporazum o saradnji i podršci sa predstavnicima opštinskih odbora SP-a, DNS-a, SRS-Srpska u sigurne ruke, Partije ujedinjenih penzionera i Ujedinjene Srpske.

Potpisivanju sporazuma prisustvovala je Continue reading

15. Juna 2016.

Теслић - Жељка Цвијановић

TESLIĆ – Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, koja danas u Tesliću prisustvuje obilježavanju 120 godina poslovanja Hemijske industrije “Destilacija”, najavila je da će institucije Republike Srpske, uključujući i Vladu, stajati na raspolaganju ovom uspješnom preduzeću, kao što je Continue reading

LAJKUJTE NAS

PROČITAJ HOROSKOPDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA