Logo-Glas

Pacijent u dobojskoj bolnici prijavljen zbog polnog uznemiravanja

6. Juna 2018.

bolnicaDOBOJ
–Dobojska policija podnijela je tužilaštvu izvještaj protiv E.K. (54) sa područja Teslića zbog sumnje da je počinio krivična djela polno uznemiravanje i tjelesna povreda.

Nezvanično saznajemo, da se sve dogodilo u dobojskoj bolnici, na odjeljenju psihijatrije, gdje je osumnjičeni E.K. doveden od strane policije nakon intervencije u njegovoj porodici zbog nasilja.

Tokom noći vidio je djevojku, koja je takođe bila pacijent, kako ulazi u toalet i krenuo je za njom. Od izvora upućenih u istragu saznajemo da ju je polno uznemiravao na način da ju je protiv njene volje dodirivao po grudima i nogama.

-U jednom momentu, dok je prolazio, sve je vidio medicinski tehničar koji je odmah pokušao da ga zaustavi. Nije mogao sam, pa je pozvao još nekoliko članova osoblja. Tek kada je stiglo obezbjeđenje, uspjeli su da ga savladaju – saznajemo od upućenih u slučaj.

U Policijskoj upravi Doboj su rekli da se za prijavljenog E.K. sumnja da je 20. maja, kao pacijent u dobojskoj bolnici, u prostorijama toaleta polno uznemirio oštećeno lice sa područja Doboja, prilikom čega je uočen od strane medicinskog osoblja.

-U namjeri da istog spriječe, E.K. je medicinskom osoblju nanijelo tjelesne povrede i istima je upućivalo pogrdne riječi – rekli su u Policijskoj upravi Doboj.

(IZVOR: Srpskainfo)
(IZVOR: Nezavisne/Fena)

Čitajte još

DOBOJ: Stranački aktivisti pohrlili na likovnu koloniju // DOBOJ - Stranački aktivisti, odbornici i lokalni funkcioneri bili su brojniji od slikara na otvaranju likovne kolonije i galerije u Domu ...
UDRUŽENJE PENZIONERA DOBOJ: Bilten br. 15. pred čitaocima (PDF) // Udruženje penzionera grada Doboja, u cilju informisanja najstarije populacije, izdalo je 15. broj Biltena, glasila ovog udruženja. U najn...
Na putu Doboj-Modriča teško povrijeđen motociklista // U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na regionalnom putu Doboj - Modriča, teško je povrijeđen motociklista. Prema informacija...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA