Logo-Glas

Panićevo tijelo tražilo 90 policajaca

16. Septembra 2014.

Policija šuma potragaDOBOJ – Više od 90 policajaca i šest pasa tragača specijalno obučenih za potragu za leševima pretraživalo je juče teren iznad Doboja, potez Miljkovac – Putnikovo brdo, u potrazi za tijelom Vanje Panića (28), koji je u nedjelju ujutro ubijen nakon tuče.

– Naša je pretpostavka da se tu nalazi tijelo, s obzirom na to da je to jedan od odlazećih pravaca na putu od lica mjesta do mjesta gdje je vozilo zapaljeno – rekao je Goran Đurković, načelnik CJB Doboj.

Dodao je da su našli odbačene predmete koji su pripadali Paniću.

– Tako da je jedna od pretpostavki da bi tijelo moglo biti skriveno na tom području. Ne isključujemo ni druge mogućnosti. Vršićemo pretrage i u gradu, i dijela korita rijeke Bosne, i drugih područja za koja procijenimo da bi mogla biti pogodna za skrivanje tijela – rekao je Đurković.

Sektor kriminalističke policije CJB Doboj podnio je juče izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj protiv Darija Jekića, za kojim se još traga, zbog sumnje da je ubio Panića, te protiv Sebastijana Simića zbog sumnje da je u nedjelju oko 5.40 učestvovao u tuči sa Panićem.

– Za D.J. postoji osnov sumnje da je prilikom fizičkog obračuna između S.S. i V.P. ispalio metak iz pištolja u predjelu glave V.P. zbog čega je smrtno stradao –  rekao je Đurković.

Nakon što su se učesnici tuče razbježali, Jekić se vratio na lice mjesta, na raskrsnicu ulica Jug Bogdana i Kneza Lazara, Panićevo tijelo ubacio u auto i odvezao u nepoznatom pravcu. Izvještaj je podnesen i protiv Vinka Đurića. Vedran i Zoran Panić, te N.P., koji su takođe uhapšeni u sklopu akcije rasvjetljavanja ovog slučaja, nakon saslušanja su pušteni na slobodu.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA