Logo-Glas

PETROVO: Identifikovano lice koje je prouzrokovalo saobraćajnu nezgodu sa smrtnom posljedicom

8. Januara 2018.

policijaDOBOJ
– Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 07.01.2018. godine, identifikovali su Lj.M. sa područja opštine Petrovo, za kojeg postoji osnov sumnje da je 06.01.2018. godine u mjestu Porječine, područje opštine Petrovo,upravljajući putničkim vozilom marke „Audi“ prouzrokovao saobraćajnu nezgodu, prilikom čega je M.K. sa područja opštine Petrovo smrtno stradao.

Policijskoj stanici Petrovo, 06.01.2018. godine, obratio se Lj.M. sa područja opštine Petrovo, koji je prijavio da pored lokalnog puta u mjestu Porječina, područje opštine Petrovo, leži muško lice. Po prijavi postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo, koji su utvrdili da se radi o licu M.K. sa područja opštine Petrovo. Lice M.K. je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Petrovo prevezeno u dobojsku bolnicu gdje je usljed zadobijenih povreda preminulo.

Nad Lj.M. je izvršena kriminalistička obrada i protiv istog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za izvršeno krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA