Logo-Glas

PETROVO: Osnovci i srednjoškolci istrčali dvadesete Miholjdanske ulične trke

9. Oktobra 2019.

PETROVO – U sklopu manifestacija kojima se obilježava Miholjdan, Dan i Krsna slava opštine, u Petrovu su danas održane jubilarne dvadesete Miholjdanske ulične trke.

Trčali su osnovci uzrasta od šestog do devetog razreda u muškoj i ženskoj kategoriji a na pobjedničko postolje popele su se Jovana Milojević, OŠ “Vuk Karadžić” Petrovo (prvo mjesto), Sara Maksimović OŠ “Sveti Sava” Kakmuž (drugo mjesto) i učenica kakmuške škole Jelena Pejić (treće mjesto).

U muškoj kategoriji prva tri mjesta osvojili su učenici OŠ „Sveti Sava“ Kakmuž i to Milorad Panić prvo mjesto, Siniša Vidaković drugo a Srđan Simić treće mjesto.

U ženskoj i muškoj kategoriji takmičili su se i učenici Srednjoškolskog centra Petrovo. Po prvi put u istoriji ovih trka u ženskoj konkurenciji trčale su samo tri srednjoškolke, a plasirale su se sledećim redosledom: Biljana Blagojević prva, Nina Petrović druga i Marina Dragić treća.

U muškoj kategorji pobijedio je Ognjen Cvjetković, kome je ovo bila peta uzastopna pobjeda. Drugi na cilj dotrčao je Željko Vuković dok je trećeplasirani bio Mihajlo Savić.

Miholjdanske ulične trke organizovala je JU “Kulturno-turistički i sportski centar” a za pobjednike, kao i drugo i treće plasirane, pored diploma, u budžetu opštine obezbijeđene su i novčane nagrade.

Slađana Lazarević/GlasRegije

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA