Logo-Glas

PETROVO: Petković zlatnikom darivao prvorođenu bebu u 2019. godini

9. Januara 2019.

Петрово - Петковић - златник за првоPETROVO
– Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković darivao je danas zlatnikom Stefana Stanojevića iz Kakmuža, prvo novorođenče u ovoj opštini u 2019. godini.

– Našem novom sugrađaninu želim dug život, puno zdravlja i sreće, a sudeći po tome da je već samim rođenjem osvojio zlatnik vjerujem da će mu svi životni putevi biti posuti zlatom – rekao je Petković.

On je izrazio nadu da će tokom godine biti puno više novorođenčadi nego u prethodnom periodu.

Петрово - Петковић - златник за прво

Stefan je rođen u subotu, 5. januara, a njegovi roditelji, Neda i Jovica, kojima je ovo treće dijete, ističu da im godina nije mogla ljepše početi.

– Porođaj je protekao bez problema. Svi smo mnogo srećni, stariji brat i sestra Petar i Jovana puno su se obradovali malom bati. Nadamo se da će se i drugi bračni parovi ugledati na nas – rekla je Neda.

Otac Jovica zahvalio je načelniku na darivanju, a posebno na pažnji koja se poklanja mladim ljudima koji proširuju svoje porodice. “Ovo je lijep gest opštine i načelnika Ozrena”, rekao je Jovica.

Praksa darivanja prvorođene bebe zlatnikom u opštini Petrovo započela je prije pet godina. Do sada su “pozlaćeni” Petar Radić iz Krtove, Dunja Sarić iz Sočkovca, Mija Mijatović iz Karanovca i Isidora Tomić iz Kakmuža.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA