Logo-Glas

PETROVO: Službenici u akciji “April – mjesec čistoće” (FOTO)

25. Aprila 2019.

PETROVO – Službenici Opštinske uprave i Kulturno-turističkog i sportskog centra, potpomognuti vatrogascima, danas su zasukali rukave i uredili prostor oko zgrade opštine i Doma kulture u Petrovu.

Istovremeno je grupa službenika, skupa sa mladim Kakmužanima, radila na uređenju centra Kakmuža, gdje je zahvaljujući projektu neformalne grupe mladih i „Omladinskoj banci Petrovo“ uređen prostor u centru naselja, postavljeni rekviziti za zabavu najmlađih sugrađana i zasađeno ukrasno rastinje.

Tradicionalna akcija čišćenja i uređenja centra naselja, koju su predvodili načelnik opštine i načelnici opštinskih odjeljenja, kao i direktor pomenutog Centra, organizovana je u sklopu ekološke akcije „April – mjesec čistoće“, koju već više od decenije organizuje Opštinska uprava u saradnji sa komunalnim preduzećem, savjetima mjesnih zajednica, udruženjima i organizacijama sa cijele teritorije opštine.

Od početka aprila organizovano je nekoliko ekoloških akcija, među kojima su bile akcije planinara, ratnih vojnih invalida, udruženja veterana, izviđača, mještana Karanovca i drugih.

Slađana Lazarević/GlasRegije

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA