Logo-Glas

Počela trka za prvog načelnika Stanara

18. Januara 2015.

SNSD i SDS StanariSTANARI – Uvjereni u pobjedu svojih kandidata za načelnika opštine Stanari, opštinski odbori SNSD-a i SDS-a započeli su dvonedjeljnu kampanju za izbore za organe vlasti u najmlađoj opštini u RS.

– Dvije godine nakon što smo započeli inicijativu za formiranje opštine Stanari i bili okosnica te aktivnosti sada predstoji da građani ove opštine 1. februara kažu svoje – kažu u SNSD-u.

Građanima ćemo ponuditi strategiju razvoja opštine, ističu u SNSD-u, koja je razrađena sa stručnjacima iz Evropske unije i po ugledu na Gacko i Ugljevik, dvije opštine u RS koje su slične Stanarima.

Dušan Panić, SNSD-ov kandidat za načelnika opštine, kazao je da će mjesec dana nakon izbora biti formirana lokalna vlast, a za dva mjeseca će profunkcionisati opština Stanari, servis građana.

Svoju kampanju SDS je započeo pod sloganom “Za dobar početak”, te predstavio kandidaturu Mladena Kršića za načelnika opštine i 16 kandidata za odbornike u Skupštini opštine sa Sinišom Brkovićem na čelu.

– SDS je odlučio da za najmlađu opštinu u RS predloži najboljeg kandidata za budućeg i prvog načelnika opštine, želimo građanima Stanara da imaju dobru vlast, da izaberu dobre ljude, iz tog razloga smo i predložili Mladena Kršića zato što zna probleme građana – kaže Mladen Bosić, predsjednik SDS-a.

Predizbornu kampanju je započeo i nezavisni kandidat za načelnika opštine Marinko Janjilović, kao i druge partije koje učestvuju na izborima, Srpska alternativa, PDP, DNS, HDZ BiH i SP.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA