Logo-Glas

Pogledajte kako Tifa Alena udara glavom

9. Januara 2018.

873x400Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović fizički su se obračunali nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi, a zatim su sve demantirali.

Tifa i Alen prvo su se verbalno sukobili, zatim su psovali, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog na dočeku 2018. godine.

Međutim, “Bijelo dugme” ubrzo je u pismu demantiralo da je do tuče uopće došlo, te je navedeno da je čitava ekipa nakon svirke sjedila u kafiću.

Također, glavni akteri događaja su se na sve načine trudili da zataškaju čitavu priču.

Kako piše “Blic”, iako je tim popularne grupe pokušavao da što prije utiša skandal oko tuče, do fizičkog obračuna jeste došlo.

Naime, prvi je na binu izašao Alen, koji nije želio da siđe kada je trebalo da se popne Tifa. On je psovao Alena, a zatim ga je na stepenicama pri silasku sa bine udario glavom u čelo i potom su počeli da se biju.

Magazin “Skandal” došao je u posjed snimka na kojem se jasno vidi da Tifa i Alen prvo psuju jedan drugog, da bi Tifa glavom udario Alena, koji mu je uzvratio nogom.

873x400 (1)
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

PornHubov godišnji izvještaj: Šta smo najviše gledali? // Popularni pornografski sajtovi PornHub i xHamster objavili su svoj godišnji statistički izvještaj za 2017. godinu. Oba sajta konstatoval...
Slovenačka atletičarka zapalila društvene mreže: Kad Manca trči sve st... // Atletičarka Manca Šepetavc prošle godine je proglašena za Miss sporta u Sloveniji, a pored atletske staze odlično se snalazi i na modnoj ...
Aco Pejović ne radi za Novu godinu: A za to ima dobar razlog, oduševit... // Mnogi pjevači Novu godinu provode radno, ali ne i Aco Pejović. Folker ove godine neće nastupati u novogodišnjoj noći, a za to ima dobar ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA