Logo-Glas

Pogledajte kako Tifa Alena udara glavom

9. Januara 2018.

873x400Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović fizički su se obračunali nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi, a zatim su sve demantirali.

Tifa i Alen prvo su se verbalno sukobili, zatim su psovali, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog na dočeku 2018. godine.

Međutim, “Bijelo dugme” ubrzo je u pismu demantiralo da je do tuče uopće došlo, te je navedeno da je čitava ekipa nakon svirke sjedila u kafiću.

Također, glavni akteri događaja su se na sve načine trudili da zataškaju čitavu priču.

Kako piše “Blic”, iako je tim popularne grupe pokušavao da što prije utiša skandal oko tuče, do fizičkog obračuna jeste došlo.

Naime, prvi je na binu izašao Alen, koji nije želio da siđe kada je trebalo da se popne Tifa. On je psovao Alena, a zatim ga je na stepenicama pri silasku sa bine udario glavom u čelo i potom su počeli da se biju.

Magazin “Skandal” došao je u posjed snimka na kojem se jasno vidi da Tifa i Alen prvo psuju jedan drugog, da bi Tifa glavom udario Alena, koji mu je uzvratio nogom.

873x400 (1)
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Alen Islamović mikrofon zamijenio njivom // Proizvodnja lješnjaka na području Unsko-sanskog kantona u posljednjih nekoliko godina dobija na zamahu i sve je više poljoprivrednika koj...
Dvije godine od smrti Dragana Nikolića // Dragan Gaga Nikolić preminuo je na današnji dan prije dvije godine. Njegova supruga Milena Dravić, porodica i prijatelji prisustvovali s...
Dragan Jovanović napušta glumu zbog bolesti // Iako rijetko koji umjetnik voli da ga svrstavaju u bilo koji segment filmske umjetnosti, Dragan Jovanović će uvijek biti asocijacija za d...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA