Logo-Glas

Poklon bon Udruženju za pomoć djeci sa posebnim potrebama

12. Septembra 2014.

Rešićeva u DobojuDOBOJ – Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić uručila je danas poklon bon od 500 KM članovima Udruženja za pomoć djeci sa posebnim potrebama u Doboju.

Poklon bon uručen je u okviru humanitarne akcije koja je bila organizovana kao dio sportske manifestacije Blanik kup “Prijedor 2014”.

Rešićeva je danas u Doboju istakla da su navedena sredstva prikupljena od kotizacija i donacija učesnika Blanik kupa i biće iskorištena za nabavku školskog materijala potrebnog za djecu sa posebnim potrebama.

Prema njenim riječima, školski materijal biće nabavljen u knjižari na području Doboja, koja je u maju pretrpjela štetu od poplava, i na taj način i njoj će biti pružena pomoć.

Milan Marković, direktor Aero-kluba Prijedor, rekao je da je ova humanitarna akcija i realizovana na inicijativu ministra Lejle Rešić.

Marković je podsjetio da je na ovogodišnjem Blanik kup takmičenju u letenju jedrilicama učestvovalo više od 300 takmičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Donacija je uručena u prostorijama Udruženja, koje se nalaze u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Doboju.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA