Logo-Glas

Policija blokirala dobojsko naselje Usora

15. Septembra 2014.

policijarsDOBOJ – Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj blokirali su jutros puteve u naselju Usora radi vršenja uviđaja i pretrage terena, što se dovodi u vezu sa jučerašnjom pucnjavom, javlja dopisnik Srne.

Putevi su blokirani jutros od 9.00 časova, a uviđaj se dovodi u vezu sa pucnjavom u Ulici Jug Bogdana, koja je juče u 6.00 časova prijavljena policiji.

Policija je na licu mjesta pronašla krv i čaure.

VEZANE VIJESTI:
Pronađeni lokva krvi i čaura
Više lica na informativnom razgovoru zbog jutrošnje pucnjave
Ranio mladića pa pobjegao

Načelnik CJB Doboj Goran Đurković rekao je juče da je u vezi sa ovim slučajem više lica pozvano na informativni razgovor, radi rasvjetljavanja pucnjave.

Lice na koje je pucano još nije pronađeno, tako da nije poznato da li je riječ o ranjavanju ili ubistvu.

Đurković je naveo da je, prema do sada prikupljenim operativnim saznanjima, u tuči učestvovalo lice čiji su inicijali V.P. sa područja Doboja i jedno za sada nepoznato lice.

– To nepoznato lice nanijelo je povrede vatrenim oružjem V.P. nakon čega ga je uz pomoć za sada nepoznatih osoba odvezlo u nepoznatom pravcu – rekao je Srni Đurković.

V.P. je od ranije poznat policiji, a osuđivan je za razbojništva i druga krivična djela. Inače služi zatvorsku kaznu, a sada je bio na dopustu.

Đurković je istakao da pripadnici dobojskog Centra u saradnji sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije Banjaluka intenzivno rade na identifikovanju i pronalasku lica koja su učestvovala u tuči i pucnjavi.

Policiji je juče ujutru prijavljeno da je u Ulici Jug Bogdana u neposrednoj blizini raskrsnice sa Ulicom kneza Lazara, nakon tuče dva lica, jedno lice ostalo da leži na ulici.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o unaprijed dogovorenoj tuči, da se ova lica poznaju i imaju neraščišćene račune.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA