Logo-Glas

Povratak otpisanih

25. Marta 2015.

Mitar Lukić trener SlogeDOBOJ – Fudbaleri Sloge uknjižili su nova tri boda i polako se udaljavaju sa dna prvenstvene tabele drugoligaškog zapada. Ekipa, koja je u jesenjem dijelu kuburila sa neefikasnošću, pokazala je vraćanjem “otpisanih” da je sada sasvim druga situacija.

– Iako su fudbaleri još pod psihološkim pritiskom, dvije pobjede na startu pokazuju da dolaze vedriji dani na “Lukama”. Što je najvažnije dobra je atmosfera, kako u ekipi, tako i svim strukturama kluba. Ozbiljan rad i svakodnevno prisustvo članova Izvršnog odbora na terenu garantuju da ćemo ubrzo biti ekipa koja vraća stari sjaj. Posebno me raduje činjenica da smo i pored vođstva domaćina na Banji Vrućici išli na nadigravanje te u finišu utakmice postigli dva gola i slavili protiv dobre ekipe Minerala, izjavio je za Dobojski Info Mitar Lukić, šef stručnog štaba Sloge.

Da optimizam ima osnova pokazuje činjenica da su Dobojlije u naredna dva susreta domaćini na “Lukama” Borcu iz Kozarske Dubice, odnosno Liješću. Osvajanjem punog plijena ekipa bi se našla u sredini tabele i polako počela da se ustaljuje u gornjem dijelu tabele.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA