Logo-Glas

Predstavnici CK RS i CK Šamac uručili poklone Udruženju

11. Oktobra 2017.

45ŠAMAC
– Povodom „Nedjelje djeteta“ potpredsjednik CK RS Ljubomir Čordašević i predstavnici CK Šamac Danica Radulović i Ozren Stanimirović su posjetili Udruženje građana za pomoć licima sa posebnim potrebama, te im uručili poklone.

Potpredsjednik CK RS Ljubomir Čordašević kaže da je ova aktivnost tradicionalna i nalazi se u programu aktivnosti CK RS.

– Ova aktivnost se redovno provodi u svim ustanovama u kojima imamo onih kojima trebamo pomoći. Provodi se u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite, Ministarstvom prosvjete i kulture i Ministarstvom za omladinu, porodicu i sport – kaže Čordašević.

46On dodaje da je cilj jasan i da treba javnosti i državnim institucijama ukazati još jednom na potrebu veće pomoći djeci sa posebnim potrebama.

– U Udruženju građana za licima sa posebnim potrebama u Šamcu maksimalno se radi sa djecom. Okupljaju se, postoji stručan rad sa njima i to opravdava njihovo postojanje na ovom području – kaže Čordašević.

On podsjeća da je CK RS planirao za „Nedjelju djeteta“ da se djeci uruče različiti pokloni, počev od djece u porodilištima do djece sa posebnim potrebama.

– Pokloni su u granicama vlastitih mogućnosti Opštinskih organizacija Crvenog krsta. Zahvaljujući OOCK Šamac obezbijeđeni su solidni pokloni, međutim bitno je ono zbog čega smo danas ovdje, to je da upozorimo javnost, državne institucije na veću potrebu pomoći ovoj djeci – kaže Čordašević.
(IZVOR: Opština Šamac)

Čitajte još

Poznati stručnjak iz Gradačca preuzeo šamačke „crno – bele“ // ŠAMAC – Amir Durgutović dugo je u fudbalu, od kada zna za sebe. Kao fudbaler je sa banjalučkim Borcem savladao Crvenu zvezdu u finalu Kup...
ŠAMAC: Žetva pšenice počinje za sedam dana // ŠAMAC - Žetva pšenice na području opštine Šamac počeće za sedam dana, a ovih dana trebalo bi da bude nastavljena i žetva ječma koja je ...
U okviru “Šamačkog ljeta 2018” najavljeno 11 manifestacija... // ŠAMAC - U okviru "Šamačkog ljeta 2018", koje će trajati do 17. avgusta, biće organizovano 11 manifestacija, najavljeno je iz opštine. Na...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

sexy-soccer-underboob-361

VIJESTI

MIX ZONA