Logo-Glas

Prijem za kajakaše “Premijuma”

28. Avgusta 2015.

premijumBROD – Načelnik opštine ugostio je upravu i članove Kajak i kanu kluba “Premijum” iz Broda koji su postigli veliki uspjeh na prvenstvu BiH.

Na prvenstvu BiH u kajaku i kanuu na mirnim vodama “Jajce 2015”, članovi Kajak i kanu kluba “Premijum” učestvovali su na 85 trka, te osvojili četiri pehara i 55 medalja.

Najveći uspjeh postigli su u kategoriji mlađi kadeti, te postali prvaci BiH u svojoj klasi.

U ukupnom takmičarskom plasmanu “Premijum” je zauzeo treće mjesto, zahvaljujući svojim kadetima koji su zauzeli drugo, a juniori treće mjesto.

Za postignute rezultate potrebno je pohvaliti i mladu kajakašicu Milicu Radovanović, prvakinju BiH u klasi MK-1, ujedno nosioca pet zlatnih medalja sa prvenstva BiH, te Fabija Folvareka, trostrukog pojedinačnog prvaka BiH u klasi C-1, koji je osvojio osam medalja na prvenstvu.

– Velika mi je čast što sam u prilici da ugostim pobjedničku ekipu, koju sa ponosom možemo proglasiti najboljim ambasadoroma naše opštine – izjavio je načelnik opštine Brod Ilija Jovičić.

Jovičić je istakao da je opština u proteklom periodu uložila određena sredstva za razvoj ovog sportskog društva, te da će i u narednom periodu staviti naglasak na ovaj kolektiv.

Klubu je uručeno posebno priznanje opštine Brod za pozitivnu promociju i afirmaciju potencijala lokalne zajednice, dok je Hilmiji Hodžiću, treneru “Premijuma”, uručeno priznanje za organizaciju sportskih aktivnosti i promociju omladinskog sporta.

Načelnik opštine uručio je i novčanu nagradu kao pomoć u daljem uspješnom radu kluba.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA