Logo-Glas

Prijem za odbojkašice – prvake Republike Srpske

27. Marta 2015.

prijem za odbojkašice u DerventiDERVENTA – Načelnik opštine Derventa Milorad Simić danas je organizovao prijem za upravu i sportistkinje Odbojkaškog kluba Derventa, koje su prvaci Republike Srpske i novi član Premijer lige BiH.

Simić je rekao da je trud i požrtvovanje igračica i uprave kluba došlo do izražaja, i da opština Derventa ima novog člana najvišeg ranga takmičenja.

– Rezultat koji su postigle djevojke i uprava vrijedan je pažnje, jer pored rukometaša, i u odbojci smo u najvišem rangu takmičenja BiH. Derventa ima dobre uspjehe u sportu i to svakako ima podršku lokalne zajednice – rekao je načelnik Simić.

On je istakao da je u budžetu planirano 500.000 KM za sport.

Trener Odbojkaškog kluba Dragan Močić rekao je da je do osvajanja titule prvaka Republike Srpske i ulaska u Premijer ligu BiH, bilo teških trenutaka, ali su na kraju uspjeli ostvariti uspjeh.

Odbojkašica Jelena Šakotić je načelniku uručila fotografiju tima koji je osvojio titulu prvaka Republike Srpske.

Odlukom uprave kluba osvojeni pehar jedno vrijeme povjeren je načelniku Simiću na čuvanje, dok se u sportskoj dvorani ne pripremi mjesto za izlaganje, ne samo priznanja odbojkašica, već i ostalih sportskih klubova.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA