Logo-Glas

Prijem za opštinske penzionere

16. Januara 2015.

Milorad SimićDERVENTA – Načelnik opštine Derventa Milorad Simić upriličio je prijem za 41 penzionera opštinske administrativne službe, kojima je uručio po 200 KM, a damama i bukete cvijeća.

Simić je rekao da je prijem postao tradicija, da se organizuje već deset godina, ističući da je to obaveza prema ljudima koji su “ugradili sebe u temelje lokalne zajednice”.

– Ako ja, kao načelnik, ne budem znao raditi na način da poštujem ove ljude, onda sigurno buduće generacije neće poštovati mene kada odem u penziju. Mi smo nastavili gradnju Dervente na temeljima koje su ovi ljudi gradili, koji su napravili odskočnu dasku. Dobro je da idemo naprijed, i to mnogi prepoznaju – dodao je Simić.

Penzioner Ljubinko Stefanović zahvalio je načelniku na prijemu i pažnji koju poklanja penzionerima.

– Ovo je priznanje za ono što smo davali i radili. Drago mi je da Derventa ide naprijed, da je uspjela da se podigne iz ratnih stradanja. Vjerujem da će i dalje da napreduje – dodao je Stefanović, koji je u opštini radio 10 godina, a ostatak radnog vremena proveo na odgovornim funkcijama u privredi i bankarskom sektoru.

Prijemu je prisustvovao i predsjednik Skupštine opštine Jozo Barišić.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA