Logo-Glas

PROLJEĆE DONOSI RADOST: Fudbaleri Sloge počeli pripreme

28. Januara 2018.

Fudbaleri sa trenerom Sofićem



DOBOJ
– Iako je temperatura u Doboju bila oko nule na stadionu Luke bilo je toplo. Višu temperaturu na stadion pokraj rijeke Bosne donio je optimimizam fudbalera, Stručnog štaba i rukovodstva crveno- bijelog tabora.

– Na prvu prozivku javilo se 27 fudbalera , uglavnom onih koji su završili jesenji dio prvenstva. Oslonac na vlastite snage je u prvom planu a ekipi je priključeno i nekoliko novajlija kao i fudbalera iz omladinskog pogona. Nova imena u Slogi su Nemanja Kojić (Šamac), Marko Drakul (Gacko), Bojan Ćebić (Janja), povratnik, a očekujemo dolazak još dva do tri fudbalera iz okruženjama . U kombinaciji su Dario Blagojevića (Pridjel D.) , Dražen Gostić (Paklenica) a možda se pojavi i neko zvučnije fudbalsko ime – sa optimizmom govori Vedran Sofić, šef Stručnog štaba, u koga Uprava kluba ima puno povjerenje a uz njega je i Dalibor Stefanović, pomoćnik i trener golmana.

Jesenji dio prvenstva Sloga je završila u donjem dijelu prvenstvene tabele. Međutim….

Vedran Sofić , šef Stručnog štaba

– U prvenstvenu sezonu ušli smo u sasvim izmijenjenom sastavu jer smo ostali bez petorice fudbalera koji su našli bolje uslove u drugim klubovima. Morali smo da se oslonimo na mlade snage i nekolicunu iskusnijh fudbalera prtedvođenih Borislavom Lukićem i Sašom Blagojevičem. Ipak, nije za naa bilo tragično što smo jesen završili u donjem dijelu tabele. Sada očekujemo da sa iskustvom koje su stekli mladi i naravno pojačanjima, krenemo stazom uspjeha u proljćnoj sezoni a naš cilj je da završimo na sedmom mjestu – kategoričan je mladi fudbalski stručnjak Sofić.




Kada su u pitanju ispunjavanje obaveza prema fudbalerima i stvaranje što boljih i kvalitetnijih uslova za rad zadužena je Uprava kluba koju predvodi Zlatko Spasojević, predsjednik.

Zlatko Spasojević sa Goranom stojanovićem urednikom TV Doboj– Kao što smo i planirali krenuli smo sa pripremama na vrijeme a sve obaveze prema fudbalerima su ispunjene. Ujedno, zimsku pauzu iskoristili smo da ojačamo ekipu sa fudbalerima na pozicijama koje su u jesenjem dijelu pokazale nedostatke. Kao što se vidi doveli smo fudbalere koji će, ukoliko ispune kriterije Stručnog štaba, biti od velike koristi a to znači da će proljeće biti u znaku Sloge – ističe Spasojević.

Fudbaleri Sloge kompletne pripreme obaviće na svojim Lukama bez obzira na vremenske prilike.

– Pripreme ćemo obaviti na našem terenu a prvih sedam dana treniraćemo dva puta dnevno. Sa test utakmicama krećemo 14. februara a prvu utakmicu igramo sa ekipom TOŠK iz Tešnja a zatim slijede Tekstilac Kort, Borac iz Šamca, te Budućnost iz Banovića, Srebrenik – kaže Sofić.

Pored optimizma svih na početku priprema ostaje gorak ukus posmatrača da izuzev predsjednika i sekretara FK Sloga na prvoj prozivci nije bilo prisutnih ostalih članova iz Uprave kluba. Zšto, to oni samo znaju!

Sl. BABIĆ/GlasRegije




Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić Duborez



PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA