Logo-Glas

Prtivor za učesnika tuče

19. Septembra 2014.

Sud suđenje pritvorDOBOJ – Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda Doboj odredio je jednomjesečni pritvor za lice čiji su inicijali S.S. /39/ iz Doboja osumnjičeno za učestvovanje u tuči u Ulici Jug Bogdana u ovom gradu, a zbog bojazni da bi moglo da ometa potragu za licem V.P, za koje se smatra da je smrtno stradalo u ovom događaju.

Pritvor je određen zbog bojazni da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati krivični postupak, uticati na svjedoke, pokušati uništiti dokaze i tragove važne za krivični postupak s obzirom na to da još traje istraga, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Doboj.

Okružno tužilaštvo provodi istragu protiv S.S. zbog osnovane sumnje da je 14. septembra oko 5.40 časova u Doboju, na raskrsnici ulica Jug Bogdana i kneza Lazara, nakon kraće verbalne prepirke započeo tuču sa V.P.

Dok su se oni tukli, do lica V.P. je došao D.J. i iz pištolja mu ispalio metak u glavu. Osumnjičeni je pobjegao, a nakon par minuta D.J. je došao na lice mjesta, u vozilo unio tijelo V.P. i odvezao ga u nepoznatom pravcu.

Osumnjičeni D.J. nalazi se u bjekstvu.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA