Logo-Glas

PRVA FUDBALSKA LIGA RS ZA ŽENE: Mreže mirovale na Lukama

6. Oktobra 2019.

DOBOJ – Nakon ubjedljivog trijumfa u prvom kolu prvenstva nad ekipom Borca u Šamcu očekivao se novi trijumf dobojskog prvoligaša Čelika.

Medjutim, fudbalerkama trenera Mladena Todorovića na stadionu Luke u Doboju dostojan rival bila je Mladost iz Rogatice čije fudbalerke su od početka do kraja igrale požrtvovano i sa ciljem da se vrate neporažene.

Zahvaljujući brzopletosti Tunjićeve, Markanovićeve i Hasanićeve u odlučujućim trenucima pred golom pouzdane Nikoline Olović s jedne, kao i Fate Lihić golmana Čelika, nakon akcija gošći s druge strane , mreže su ostale netaknute.Ipak, malobrojni gledaoci mogli su zadovoljni da napuste stadion jer su vidjeli požrtvovanu i dopadljivu igru djevojaka obje ekipe.

Neriješen rezultat je najrealniji ishod ovog susreta, a sudijska ekipa na čelu sa mladim Nedeljkom Jevtićem, korektno je obavila svoj posao.

Stadion Luke. Gledalaca 50. Sudija: Nedeljko Jevtić (Doboj). Pomoćnici:Bojan Jović i Nenad Djurić(Doboj). Kartona nije bilo.

ŽFK ČELIK:: Lihić, Matijević Hasanić (od 59. Bošnjaković), Kavazović , Stojanović, Salkić (od 83. Kutlić), Mešić, Janković, Markanović, Tomas , Tunjić.

ŽFK MLADOST: Olović, Ristović, Kokošar, Delić, Tomić , Petrović, Ćebić, Obradović, Cvijetić, Nerić, Kojić.

Igračica utakmice: Helena Tomas (Čelik).

Sl. BABIĆ/GlasRegije

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA