Logo-Glas

Pukla ljubav: Goga Sekulić napustila muža

30. Decembra 2017.

gogaLjubav između Goge Sekulić i Uroša Domanića ugasila se zbog rasprava i nepovjerenja, te je sve to natjeralo pjevačicu da spakuje kofere, izađe iz zajedničkog stana u Cirihu i vrati se u Beograd.

– Urošu je zasmetalo što je Goga posljednja dva mjeseca često bila u Beogradu zbog snimanja novogodišnjih emisija, a ni vikende nije provodila kod kuće zbog svirki širom Balkana. Ona je samo u novembru čak devet puta iz Ciriha letjela za Beograd jer joj je medijsko eksponiranje bilo prioritet s obzirom na to da je uzdala nove pjesme. On se pak tome protivio, smatrao da je prešla granice njegove tolerancije – saznaje Kurir od izvora bliskom paru i dodaje da je Uroš bio nervozniji nego inače otkad se povrijedio.

– I on je proteklih mjesec dana napet jer je povrijedio koljeno i ne može da trenira, pa po cijeli dan sjedi u stanu. Zato je očekivao da Goga sve vrijeme bude s njim, ali ona nije mogla da otkaže brojne obaveze. Ona se trudi da što više zaradi kako bi isplatila kredit za stan u “švicarcima”. Poslije dugog razgovora riješili su da se razdvoje, on je ostao u Cirihu, a ona se vratila u Beograd.
Iako više ne žive zajedno, njih dvoje se često čuju telefonom.

– Njihova ljubav očigledno nije skroz nestala. Postoji nada da će se pomiriti, ali zasad je bolje da bar neko vrijeme budu rastavljeni kako bi dobro razmislili o svemu. Ako se dovoljno užele jedno drugog, mogu ubrzo da se vide, jer Cirih nije preko svijeta. Uostalom, Goga je rekla da poslije Božića planira da otputuje u Švicarsku i razgovara s njim. Ako se tad ne pomire, vjerovatno će se definitivno rastati zauvijek – kaže jedan Gogin prijatelj.

Goga je potvrdila ova saznanja.

– Loše vijesti se brzo šire… Odlučili smo da neko vrijeme svako bude na svojoj strani. Trenutno nisam u Cirihu i to je sve što vam mogu reći – poručila je Goga.
(IZVOR: Avaz/Kurir)

Čitajte još

DOKAZANO: Upražnjavanje seksa bar jednom sedmično produžuje život // Seks barem jednom sedmično može vam pomoći da živite duže, zaključak je naučnika sa Kalifornijskog univerziteta koji su istraživali sek...
Ovaj momak radio je sklekove mjesec dana, a rezultati su zadivljujući ... // Poznato je da se većina ljudi i pored želje da svoje tijelo dovede do savršenstva suočava sa onim problemom "kako natjerati sebe na neku ...
Džumhur kumovima iz Banje Luke donio blizu 100.000 KM na kladionici // Na tri kladioničarska tiketa dva kuma iz Banje Luke zaradila su 99.208,5 KM, a ukupno su uplatili 150 KM, po 60 KM na dva identična tiket...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA