Logo-Glas

Računari za SŠC “Nikola Tesla”

12. Marta 2015.

SŠC Nikola Tesla šamacŠAMAC – Razvojna agencija japanske Vlade danas je donirala 20 kompleta računara, projektore, te skenere i printere koje će koristiti 403 učenika i dva profesora Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” u Šamcu.

Direktor SŠC “Nikola Tesla” Milivoje DŽombić istakao je da je Razvojna agencija japanske Vlade obećala ovu pomoć prije četiri mjeseca i danas je realizovala, te da ovoj školi mnogo znači što japanski narod za njih ima razumijevanja.

DŽombić je naveo da je dobrotvorna pravoslavna međunarodna organizacija iz Baltimora iz SAD sa sjedištima u Banjaluci i Beogradu donirala 70 tona uglja vrijednosti 14.000 KM koje će preduzeće iz Šamca “Ušće Bosne” isporučivati po potrebi školi.

On je podsjetio da je u proteklom periodu u ovu školu stigla donacija od sugrađana Senada i Nermine Mehmedović, koji su pomogli da kompanija “Skanija” iz Švedske donira radionicu za automehaničare sa dijagnostikom.

Profesor informatike Zlatko Stanić istakao je da današnja donacija znači “hvatanje u korak” sa najsavremenijim metodama rada u nastavi.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA