Logo-Glas

Ranio mladića pa pobjegao

14. Septembra 2014.

policijarsDOBOJ – Vanja Panić (28) iz Doboja ranjen je u nedjelju oko šest časova, kada ga je nakon tuče upucala zasad nepoznata osoba, koja ga je potom uz pomoć nepoznatih osoba automobilom odvezla sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Goran Đurković, načelnik CJB Doboj, kazao je da je oko šest časova Policijskoj stanici Doboj 1 prijavljeno da je u Ulici Jug Bogdana, u neposrednoj blizini raskrsnice sa Ulicom kneza Lazara nakon tuče između dvije osobe, jedna od njih ostala da leži na ulici. Kada je policija došla na lice mjesta, nije pronašla učesnike tuče i pucnjave, naveo je Đurković, ali je uočen trag, lokva krvi, a provjerom u zdravstvenim ustanovama u Doboju i okolini utvrđeno je da tokom dana nije bilo prijema osoba sa povredama koje potiču od tuče.

VEZANE VIJESTI:
Pronađeni lokva krvi i čaura
Više lica na informativnom razgovoru zbog jutrošnje pucnjave

“Pored tragova krvi pronađeni su i tragovi koji će poslužiti kao materijalni dokazi u cilju rasvjetljavanja ovog događaja”, kazao je Đurković, te dodao da je, prema dosadašnjim operativnim saznanjima, u tuči učestvovao V.P. i još jedna zasad policiji nepoznata osoba, koja mu je nanijela povredu vatrenim oružjem.

Prema riječima stanara u Ulici Jug Bogdana, sve se odigralo munjevitom brzinom.  Prvo je došlo do tuče između dvije osobe, a zatim i do pucnjave.

Tuča je navodno bila dogovorena zbog neraščišćenih računa, a “susret” je trajao pet-šest minuta. Stanko Šljuka čuo je galamu i sve posmatrao sa balkona, a nakon tuče je, kaže, uslijedio pucanj.

“Četvorica izletješe sa jedne strane, ova dvojica iza zgrade, kažu: ‘Arise, Arise!’ Kola naletješe, druga dođoše odozgo, ubaciše njega u kola, i ja mislio odoše u bolnicu, i nestade ih”, ispričao je Šljuka.

U cilju rasvjetljavanja ovog događaja na informativni razgovor je pozvano više osoba, navodno je pretresen i Panićev automobil. Prema nezvaničnim informacijama, Panić je uslovno otpušten sa izdržavanja zatvorske kazne koju je služio zbog pljačke banke na području opštine Petrovo.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA