Logo-Glas

Remi blijede Sloge i Omarske

10. Aprila 2016.

FK Sloga, april 2016

DOBOJ – Derbi susret drugoligaškog zapada polovično je opravdao očekivanja. Fudbal koji su prezentovale obje ekipe nije mogao da uvjeri nikog na Lukama da bi mogli uspiješno da se bore u prvoligaškoj konkurenciji.

Naime, Sloga je u prvom poluvremenu jalovo napadala, a gosti se uspiješno branili oslanjajući se na brze kontranapade preko Panića i Hrvaćanina koji su propustili dvije idealne prilike. I kada se očekivao kraj poluvremena Borislav Lukić dobio je dubinski pas od Ristića, prošao Niševića i smjestio loptu iza leđa Inđića.

Radost pokislih navijača domaćina trajala je do 48. minuta kada je Panić, najbolji pojedinac ovog susreta, umakao odbrani Sloge i poravnao rezultat. Od tog trenutka gosti preuzimaju inicijativu, a domaći fudbaleri djelovali su kao raštiman orkestar. Njihovu smušenost koristi ponovo Vedran Panić i drugi put matira Milkanovića. Bio je to signal za trenera Lukića da nešto mijenja i u igru ulazi mladi Jupić koji je iznudio slobodan udarac u 74. minutu. Radoslav Ristić uzima kratak zalet i iskosa sa nekih dvadesetak metar kroz šumu nogu i pored nemoćnog golmana šalje loptu u suprotan ugao.

Do kraja susreta bilo je još nekoliko prilika za promjenu rezultata, ali neriješen rezultat je najrealniji ishod ovog susreta.

SLOGA-OMARSKA 2: 2 (1:0)

Strijelci: 1:0 B. Lukić 45, 1:1 Panić 48, 1:2 Panić 71, 2:2 Ristić 74. minut.
Stadion: Luke.
Sudija: Željko Vukić (Banjaluka) 7,5.
Gledalaca: 200.
Žuti kartoni: Janković, Zelenković, Ristić (Sloga), B. Romanić, D. Romanić, Malešević (Omarska).

SLOGA: Milkanović 6,5, Janković 6, (od. 70. Jupić 6,5) D. Vuković 7, Zelenković 6,5, Radovanović 6,5, G. Lukić 6,5, Ristić 7, (od 85. Todić-), J. Lukić 6, Bećarević 6,5, B. Lukić 7, Hadžikadunić 6.

OMARSKA: Inđić 7, Nišević 6,5, Zdjelar 7, B. Romanić 6,5, (od 85. Milinković-), Panić 8, (od 89. Ritan-) Grahovac 6,6, Jaćimović 7, Malešević 6,5, Višić 6,5, Hrvaćanin 7.

Igrač utakmice: Vedran Panić (Omarska).

(AUTOR: Slobodan Babić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA