Logo-Glas

RFL Centar: Domaći bez trijumfa

25. Marta 2015.

Naša Krila - Skugrić 031DOBOJ – Proteklo 15. prvenstveno kolo u Regionalnoj fudbalskoj ligi Doboj donijelo je niz znaimljivosti.

Pored činjenice da domaćini nisu osjetili slast pobjede ni u jednom susretu od sedam odigranih utakmica, strijelci su totalno zakazali jer je postignuto svega deset golova, što do sada nije zabilježeno u ovom rangu takmičenja.

Takođe, iznenađenje je drugi poraz vodećeg Željezničara i to na domaćem terenu odakle je Rudanka odnijela cijeli plijen i jedina je ekipa uz OFK Pridjel koja je osvojila sva tri boda. Fudbaleri iz Pridjela slavili su minimalcem u Batkuši i tako ušli u krug ekipa koje se bore za opstanak.

A koliko je u ovoj ligi situacija zakopmplikovana pokazuje pogled na tabelu gdje je bodovna razlika između drugoplasirane Trebave i pretposlednje Crvene zvijezde iz Obudovca svega šest bodova.

Dakle, očekuje se neizvjesna bitka za vrh tabele, a tako i za opstanak. Svoje navijače kao domaćini razočarali su fudbaleri Trebave, Vranjaka, Poleta 1926, Naših krila i Crvene zvijezde (G) koji su pognutih glava napustili fudbalski teren.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA