Logo-Glas

RFL Centar: Lider bez milosti

9. Septembra 2014.
Fudbaleri dobojskog Željezničara

Fudbaleri dobojskog Željezničara

DOBOJ – Ekipa Skugrića, lider u Regionalnoj fudbalskoj ligi centar Doboj , nema milosti prema protivnicima.

Na raspoložene domaćine ovaj put naletjeli su Gajevljani čija mreža se zatresla čak pet puta, a sa 17 postignutih golova napadači Skugrića najefikasniji su u prva četiri kola. Vrednu pobjedu u gostima zabilježili su Osječanci koji su u Kostajnici uspjeli da se opravdaju navijačima za poraz u prethodnom kolu na domaćem terenu.

Derbi u Slatini pripao je domaćinu koji je bio bolji za gol više od dobojskih plavih koji ni sa drugog gostovanja nisu uspjeli da se domognu bar jednog boda.

Važne bodove u gostima osvojili su i fudbaleri Hajduka jer su u svim elementima nadigrali domaćina u Miloševcu. Prava kiša golova, čak sedam, pala je u Obudovcu gdje su se u efikasnosti nadmetali strijelci domaćina i Rudanke. Ipak, domaćin je slavio zasluženo i tako se udaljio sa dna tabele. I u Pridjelu Donjem gledaoci su uživali u reviji golova a domaći strijelci su bili raspoloženiji i natjerali golmana Vranjaka da četiri puta vadi loptu iz mreže.

Pakleničani nisu dozvolili Brođanima da naprave iznenađenje i sa nova tri boda prešli su gornji deo tabele. 

Rezultati 4. kola: Skugrić: Skugrić – Crvena zvijezda (G) 5:0, Obudovac: Crvena zvijezda – Rudanka 4:3, Paklenica: Ozren – Polet1926 3:1, Kostajnica: Naša krila – Trebava 1:2, Pridjel Donji: OFK Pridjel -Vranjak 4:2, Slatina: Budućnost – Željezničar 3:2, Miloševac: Posavina – Hajkduk 1:2.

Tabela: Skugrić 12, Hajduk 8, Trebava, Budućnost 7, Željezničar, Ozren, Polet 1926 6, Rudanka, Naša krila, OFK Pridjel , Vranjak, Crvena Zvijezda (O) 4, Posavina 3 i Crvena zvijezda (G) 2 boda.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA