Logo-Glas

ŠAMAC: Đokić zadovoljan dosadašnjim unutarstranačkim izborima

29. Septembra 2017.

Шамац - Социјалистичка партијаŠAMAC
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić prisustvovao je večeras izbornoj konferenciji Opštinskog odbora ove stranke u Šamcu na kojoj je za predsjednika ponovo izabran Svetozar Evđić.

Đokić je rekao da je zadovoljan dosadašnjim tokom unutarpartijskih izbornih aktivnosti u opštinskim i gradskim organizacijama SP na području Republike Srpske i jednom dijelu Federacije BiH, čija će kruna biti Programski kongres sredinom novembra.

– Ove aktivnosti karakteriše veliki odziv i intenzivno učešće članstva, kao i promjena strukture postojećih opštinskih i gradskih odbora u smislu ulaska novih članova. To je jasan pokazatelj razvoja i povjerenja koje građani imaju u SP – rekao je Đokić.

On je naveo da će na Kongresu SP-a biti dati odgovori na izuzetno važna društvena pitanja, ističući da je “došao trenutak u kome se moraju definisati nove trase”.

– Mislim da će taj kongres dati novo svjetlo na SP i da će razviti, ne samo poseban i novi interes građana, već će biti povod novog društvenog aktivizma za koji predviđamo da će biti obilježje života na ovim prostorima u narednim decenijama – istakao je Đokić.

Шамац - Социјалистичка партијаEvđić je rekao je da su delegati izabrali Opštinski odbor od 17 članova.

– Naknadno ćemo kooptirati još četiri člana, mladih i žena, iz sredina gdje nismo imali zastupljene delegate radi jačanja rada Opštinskog i mjesnih odbora – dodao je Evđić.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Capture

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA