Logo-Glas

ŠAMAC: Održan prvi turnir u odbojci na pijesku

9. Jula 2018.

Шамац - одбојка на пијескуŠAMAC
– Na prvom turniru u odbojci na pijesku “Obudovac 2018”, koji je organizovan u okviru manifestacije “Šamačko ljeto”, prvo mjesto u konkurenciji za žene zauzeo je par Radović – Škarić iz Beograda, dok je u muškoj konkurenciji pobjedu odnio par Božić i Tomić iz Brčkog.

Na turniru koji je održan proteklog vikenda, u organizaciji Odbojkaški klub “Crvena zvijezda” iz Obudovca, učestvovalo je osam muških i šest ženskih ekipa iz Šamca, Obudovca, Brčkog, Gradiške, Modriče, Orašja, Pelagićeva, Donjeg Žabara i Beograda.

Ženski pobjednički par Radović – Škarić iz Beograda u finalu je pobijedio djevojke Češić – Karabegović iz Brčkog.

U muškoj konkurenciji Brčaci Božić i Tomić, godinama jedan od najboljih parova u odbojci na pijesku u BiH, u finalu su savladali par Mirković – Milovanović, igrače iz Pelagićeva i Donjeg Žabara, koji su već nekoliko godina dio Odbojkaškog pogona “Vojvodine” iz Novog Sada.

Шамац - одбојка на пијеску

Prvoplasiranoj ekipi u muškoj konkurenciji uručena je novčana nagrada od 700 KM, ženskoj od 500 KM, a uručeni su im pehari, medalje i diplome koje su obezbijedili generalni sponzor opština Šamac, te ostali sponzori sa šamčkog područja i okolnih opština.

Predsjednik kluba “Crvena zvijezda” Janko Jovanović rekao je da je međunarodni otvoreni turnir u odbojci na pijesku održan na terenu koji je prošle godine izgrađen uz pomoć Odbojkaškog saveza Republike Srpske i BiH.

– Loši vremenski uslovi smanjili su broj ekipa, ali su timovi pristigli od Banjaluke do Beograda, u muškoj i ženskoj konkurenciji – rekao je Jovanović.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA