Logo-Glas

ŠAMAC: Održana manifestacija „Igre bez granica“

7. Oktobra 2019.

ŠAMAC – Sportsko-zabavna manifestacija „Igre bez granica“ za djecu uzrasta od pet do 10 godina održana je na gradskom trgu u Šamcu, u organizaciji škole „Rastimo zdravo“.

Četiri ekipe od po 15 mališana takmičile su se u disciplinama – poligoni spretnosti, navlačanje konopca, kašika i traženje slova uz trčanje.

Prvo mjesto osvojila je škola sporta „Rastimo zdravo“ iz Šamca, drugo ekipi „Evrogola“ iz Pelagićeva, a treće i četvrto mjesto učenici četvrtog i trećeg razreda Osnovne škole u Šamcu.

Predsjednik Plesnog kluba „Princes“, u okviru koje djeluje škola sporta „Rastimo zdravo“, Milkica Stanišić rekla je da je ovo četvrta godina kako održavaju ovu manifestaciju kojoj se pored tri ekipe iz Šamca pridružila i ekipa „Evrogola“ iz Pelagićeva.

Ona je navela da je škola sporta počela novu sezonu i da imaju oko 50 polaznika, te pozvala i drugu djecu da im se priklјuče.

„Igre bez granica“ otvorio je načelnik Službe za društvene djelatnosti opštine Šamac Slobodan Stojić koji je istakao da je cilј manifestacije promocija sporta i zdravih navika.

On je naveo da će opština i u budućnosti podržati ovu i druge slične manifestacije.

U revijalnom dijelu manifestacije nastupili su članovi Plesnog kluba „Princes“.

Manifestaciju je podržalo Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske sa 2.500 KM i opština Šamac.

(IZVOR: Opština Šamac)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA