Logo-Glas

ŠAMAC: Održana ulična trka učenika

13. Aprila 2018.

Шамац - одржана улична трка ученикаŠAMAC
– U Šamcu je danas, povodom Dana opštine, organizovana ulična trka pod nazivom “Šamac 2018” na kojoj je učestovalo oko 300 učenika osnovnih i srednjih škola u osam kategorija.

Takmičarima koji su osvojili prvo, drugo i treće mjesto diplome, medalje i pehare uručivala je predsjednik Skupštine Nikolina Škrbić.

– Osim takmičenja u recitovanju, današnja “Ulična trka” je još jedan tradicionalnih događaja koje smo ove godine obnovili povodom Dana opštine – rekla je Škrbićeva, te čestitala i zahvalila nastavnicima i učesnicima trke.

Шамац - одржана улична трка ученикаPrvo mjesto na stazi od 400 metara za djevojčice četvrtog i petog razreda pripalo je Mariji Sofrenović iz Obudovca, a u kategoriji 500 metara za dječake četvrtog i petog razreda Cvijetinu Šikaniću iz Obudovca.

Prvo mjesto na stazi od 500 metara za djevojčice šestog i sedmog razreda pripalo je Eleni Bradašević iz Šamca, a u trci dječaka šestog i sedmog razreda na 600 metara Jovici Pavloviću iz Obudovca.

Prvo mjesto na stazi od 800 metara za djevojčice osmih i devetih razreda osvojila je Mila Vasiljević iz Šamca, dok je na stazi od 800 metara za dječake osmih i devetih razreda prvo mjesto pripalo je Marku Aranđiću iz Gornje Slatine.

U kategoriji na stazi od 800 metara za djevojčice srednje škole prvo mjesto pripalo je Ljiljani Kojić, a na stazi od 1.000 metara za dječake prvo mjesto ponio je Jovan Nikić.

Trku je organizovala Opštinska uprave, u saradnji sa osnovnim i srednjim školama, Turističkom organizacijom i Crvenim krstom.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

DJEVOJKA

VIJESTI

MIX ZONA