Logo-Glas

ŠAMAC: Održana ulična trka učenika

13. Aprila 2018.

Шамац - одржана улична трка ученикаŠAMAC
– U Šamcu je danas, povodom Dana opštine, organizovana ulična trka pod nazivom “Šamac 2018” na kojoj je učestovalo oko 300 učenika osnovnih i srednjih škola u osam kategorija.

Takmičarima koji su osvojili prvo, drugo i treće mjesto diplome, medalje i pehare uručivala je predsjednik Skupštine Nikolina Škrbić.

– Osim takmičenja u recitovanju, današnja “Ulična trka” je još jedan tradicionalnih događaja koje smo ove godine obnovili povodom Dana opštine – rekla je Škrbićeva, te čestitala i zahvalila nastavnicima i učesnicima trke.

Шамац - одржана улична трка ученикаPrvo mjesto na stazi od 400 metara za djevojčice četvrtog i petog razreda pripalo je Mariji Sofrenović iz Obudovca, a u kategoriji 500 metara za dječake četvrtog i petog razreda Cvijetinu Šikaniću iz Obudovca.

Prvo mjesto na stazi od 500 metara za djevojčice šestog i sedmog razreda pripalo je Eleni Bradašević iz Šamca, a u trci dječaka šestog i sedmog razreda na 600 metara Jovici Pavloviću iz Obudovca.

Prvo mjesto na stazi od 800 metara za djevojčice osmih i devetih razreda osvojila je Mila Vasiljević iz Šamca, dok je na stazi od 800 metara za dječake osmih i devetih razreda prvo mjesto pripalo je Marku Aranđiću iz Gornje Slatine.

U kategoriji na stazi od 800 metara za djevojčice srednje škole prvo mjesto pripalo je Ljiljani Kojić, a na stazi od 1.000 metara za dječake prvo mjesto ponio je Jovan Nikić.

Trku je organizovala Opštinska uprave, u saradnji sa osnovnim i srednjim školama, Turističkom organizacijom i Crvenim krstom.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

ŠAMAC: Prijem odbojkašica iz Obudovca // ŠAMAC - Prijem za odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba /ŽOK/ "Crvena Zvijezda" iz Obudovca koje su u konkurenciji pionirki na niovu Repu...
UHAPŠEN VOZAČ IZ ŠAMCA: Vozio sa 2,07 promila alkohola u organizmu // ŠAMAC - Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina juče u 03,05 časova lišili su slobode tridesettrogodišnje lice J.S. iz šamačk...
Završetak sanacije zgrade Vatrogasnog doma u Obudovcu polovinom maja // ŠAMAC - U Obudovcu je u toku sanacija zgrade Vatrogasnog doma, za šta će iz budžeta opštine Šamac biti izdvojeno oko 15.000 KM. Završe...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA