Logo-Glas

Šamac poslao paketiće za djecu Kosova

21. Decembra 2014.

paketići za kososvoŠAMAC – Iz Šamca su danas otpremljeni paketići za predstojeće novogodišnje i božićne praznike djeci sa Kosova i Metohije.

Paketići za mališane sa Kosova i Metohije prikupljeni su i kao znak zahvalnosti Šamčana za pomoć koju im je za vrijeme majskih poplava uputio srpski narod iz južne srpske pokrajine. 

– Bili smo duboko dirnuti kada smo u poplavi dobili i pošiljku od Srba sa Kosova i Metohije i kada su nas posjetili. Naša pošiljka nije neka materijalna vrijednost, ali je znak da ih ne zaboravljamo – rekao je predsjednik Skupštine opštine Šamac Predrag Marinković. 

Marinković je čestitao predstojeće praznike Srbima na Kosovu i Metohiji i istakao da je želja stanovnika opštine Šamac da djeca na Kosovu i Metohiji žive u slobodi i miru, sa osmijehom na licu 

Paketići su otpremljeni zahvaljujući Udruženju građana “Veterani” i Fudbalskom klubu “Vrbas i prijatelji” u Banjaluci i Odboru za pomoć Kosovu i Metohiji. 

Više opština i institucija u Srpskoj obezbijedilo je ukupno 700 poklon paketića. 

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije Milorad Arlov zahvalio je svima u Republici Srpskoj koji su pokazali solidarnost.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA