Logo-Glas

ŠAMAC: Prijem kod načelnika za MIS RS

13. Septembra 2019.

ŠAMAC – Načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević i načelnik Službe za društvene djelatnosti i poslove civilne zaštite Slobodan Stojić danas su priredili prijem za najlјepšu djevojku Republike Srpske, Mis RS za 2019. godinu devetnaestogodišnju Ivanu Ignjatović koja je nastanjena u Kruškovom Polјu kod Šamca.

Čestitajući uspjeh sugrađanki načelnik je istakao da to nije samo uspjeh njen i njene porodice, nego i Opštine Šamac.

On kaže da je apsolutna podrška Opštine Ivani u dalјem takmičenju

„Opština Šamac se uspješno takmiči u znanju, sportu, obrazovanju i kulturi i uvjek je među elitnim gradovima u RS, a sad smo otišli korak dalјe i ovo puno znači, jer je iz Šamca izabrana najlјepša djevojka. Nadam se da će Ivana na najbolјi način predstaviti Opštinu Šamac u narednom periodu, a opština će to znati da prepozna“, kaže Milićević.

Mis RS Ivana Ignjatović se zahvalila Opštini Šamac i načelniku na podršci, te istakla da će na pravi način predstaviti sebe i svoju Opštinu.

„Bavim se manekenstvom od 16 godine, a u Agenciji ABC Models sam radila revije. Bila sam prva pratilјa Posavske županije, a nakon toga sam se takmičila za MIS RS koje je održano u Bijelјini. Farmaceutski sam tehničar i trenutno obavlјam pripravnički staž u apoteci „Vanja” u Šamcu. Ponosna sam na svoju titulu. Privlači me hodanje na pistama i profesionalno slikanje, a glumila sam aktivno u pozorištu „Bibac“ u Šamcu“, kaže Ignjatovićeva.

Ignjatovićeva podsjeća da su prevashodno prije tamičenja za mis RS imali pripreme na Semberskom salašu, te da nosi prelijepa prijatelјstva i druženja.

„U budućem radu ću pokušati i želim da se bavim humanitarnim radom, mislim da je to najpozitivnije, a naravno i da se takmičim“, kaže Ignjatovićeva dodajući da će tamikičenje za MIS BiH za Mis svijeta biti održano sredinom oktobra.

(IZVOR: Opština Šamac)

Komentari

One Response to ŠAMAC: Prijem kod načelnika za MIS RS

  • Makar ispalo da se hvališem, ali ponosno moram naglasiti da je Ivana moja bivša učenica, a osim što je lijepa, vrlo je pametna i vedra, uporna kad nešto želi i divna kao čovjek…

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA