Logo-Glas

ŠAMAC: Prikupljeno 355 KM za liječenje Aleksandra Gajića iz Zvornika

12. Februara 2018.

Шамац - Обудовац -Женски одбојкашкиŠAMAC
– U humanitarnoj akciji u Obudovcu kod Šamca, koju su organizovali Ženski odbojkaški klub /ŽOK/ “Crvena zvijezda” Obudovac i Crveni krst Šamac, prikupljeno je 355 KM za liječenje jednogodišnjeg Aleksandra Gajića iz Glumine kod Zvornika koji ima tumor na malom mozgu.

Predsjednik ŽOK-a “Crvena zvijezda” iz Obudovca Radovan Zoranović rekao je da je održan drugi krug kadetskog prvenstva Republike Srpske u odbojci za djevojčice i da su mu dali humanitarni karakter.

– Pobjednik turnira je ŽOK “Crvena zvijezda” iz Obudovca i time se plasirala među četiri najbolje četiri ekipe u Republici Srpskoj. Željeli smo da, kao i uvijek, naš turnir ima humanitarni karakter, pa smo ga posvetili liječenju malog Aleksandra Gajića – istakao je Zoranović.

Шамац - Обудовац -хуманитарна помоћ

On je dodao da ovaj klub godinama učestvuje u humanitarnim akcijama.

Na turniru u odbojci za djevojčice, koji je održan u sali Osnovne škole u Obudovcu, osim “Crvene zvijezde”, učestvovale su ekipe ŽOK “Jedinstvo” iz Brčkog i ŽOK “Modriča”.

Aleksandar Gajić iz Glumine kod Zvornika operisan je u novembru, ali se tumor vratio, pa je hitno potreban nastavak liječenja u Njemačkoj protonskim zračenjima.

Aleksandrovi roditelji su nezaposleni, a za njegovo liječenje potrebna je 391.000 evra.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

ŠAMAC: Finansijska podrška za đake koji idu u Petnicu // ŠAMAC - Opština Šamac finansijski će podržati četiri najbolja matematičara i hemičara iz Srednjoškolskog centra "Nikola Tesla" koji će bo...
ŠAMAC: Boravak u Dnevnom centru pogoduje djeci sa posebnim potrebama // ŠAMAC - Udruženje građana za pomoć licima sa posebnim potrebama u Šamcu, na čijem području je registrovano 42 djece sa poteškoćama u razv...
ŠAMAC: Obuka i polaganje ispita za upravljanje motornim čamcem // ŠAMAC - U Šamcu će 27. februara biti održano polaganje ispita za upravljanje motornim čamcem, a ove godine očekuje se učešće 50 kandidata...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA