Logo-Glas

ŠAMAC: Prvo opštinsko takmičenje mladih recitatora, nakon tri decenije

12. Aprila 2018.

Шамац - такмичење младих рецитаторŠAMAC
– U Šamcu je, povodom Dana opštine, održano opštinsko takmičenje mladih recitatora osnovnih i srednjih škola na šamačkom području koji su bili pobjednici u svojim školama, a u revijalnom dijelu učestvovali su pjesnici iz Brčkog, Dervente, Prnjavora, Doboja i Šamca.

Opštinsko takmičenje održano je prvi put nakon tri decenije, a svim učesnicima su predsjednik Skupštine opštine Nikolina Škrbić i načelnik opštinske Službe za društvene djelatnosti Slobodan Stojić dodijelili zahvalnice, dok su prvoplasirsni dobili i knjige.

Manifestaciju je otvorio načelnik opštine Đorđe Milićević, koji nije krio oduševljenje velikim odzivom učenika osnovnih i srednjih škola, koji su talentovani, kao i posjetilaca koji su došli da prate ovu manifestaciju.

– Opština Šamac podržava ovakva takmičenje, a podržavaćemo ih i narednih godina, uz nastojanje da manifestacija iz godine u godinu bude sve veća – poručio je Milićević.

U kategoriji drugi i treći razred prvo mjesto pripalo je Emiliji Stolić iz Crkvine, u kategoriji četvrti, peti i šesti razred prva je bila Magdalena Mitrović iz Obudovca, a od sedmih, osmih i devetih razreda najbolji je bio Dario Škuljević iz Obudovca.

U kategoriji srednjoškolaca prvi i drugi razred prvo mjesto pripalo je Marku Draganoviću, dok je u kategoriji trećih i četvrtih razreda najbolja bila Zorana Kačavenda.

(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

ŠAMAC: Prijem odbojkašica iz Obudovca // ŠAMAC - Prijem za odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba /ŽOK/ "Crvena Zvijezda" iz Obudovca koje su u konkurenciji pionirki na niovu Repu...
UHAPŠEN VOZAČ IZ ŠAMCA: Vozio sa 2,07 promila alkohola u organizmu // ŠAMAC - Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina juče u 03,05 časova lišili su slobode tridesettrogodišnje lice J.S. iz šamačk...
Završetak sanacije zgrade Vatrogasnog doma u Obudovcu polovinom maja // ŠAMAC - U Obudovcu je u toku sanacija zgrade Vatrogasnog doma, za šta će iz budžeta opštine Šamac biti izdvojeno oko 15.000 KM. Završe...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA