Logo-Glas

ŠAMAC: Prvo opštinsko takmičenje mladih recitatora, nakon tri decenije

12. Aprila 2018.

Шамац - такмичење младих рецитаторŠAMAC
– U Šamcu je, povodom Dana opštine, održano opštinsko takmičenje mladih recitatora osnovnih i srednjih škola na šamačkom području koji su bili pobjednici u svojim školama, a u revijalnom dijelu učestvovali su pjesnici iz Brčkog, Dervente, Prnjavora, Doboja i Šamca.

Opštinsko takmičenje održano je prvi put nakon tri decenije, a svim učesnicima su predsjednik Skupštine opštine Nikolina Škrbić i načelnik opštinske Službe za društvene djelatnosti Slobodan Stojić dodijelili zahvalnice, dok su prvoplasirsni dobili i knjige.

Manifestaciju je otvorio načelnik opštine Đorđe Milićević, koji nije krio oduševljenje velikim odzivom učenika osnovnih i srednjih škola, koji su talentovani, kao i posjetilaca koji su došli da prate ovu manifestaciju.

– Opština Šamac podržava ovakva takmičenje, a podržavaćemo ih i narednih godina, uz nastojanje da manifestacija iz godine u godinu bude sve veća – poručio je Milićević.

U kategoriji drugi i treći razred prvo mjesto pripalo je Emiliji Stolić iz Crkvine, u kategoriji četvrti, peti i šesti razred prva je bila Magdalena Mitrović iz Obudovca, a od sedmih, osmih i devetih razreda najbolji je bio Dario Škuljević iz Obudovca.

U kategoriji srednjoškolaca prvi i drugi razred prvo mjesto pripalo je Marku Draganoviću, dok je u kategoriji trećih i četvrtih razreda najbolja bila Zorana Kačavenda.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA