Logo-Glas

SDS ostao bez odbornika u Skupštini Doboja

23. Novembra 2018.

d88a0637a8ed288cf66033b53cdc6ef9DOBOJ
– SDS nema više svojih odbornika u Skupštini grada Doboj jer će svih jedanaest ubuduće djelovati kao samostalni, najavljeno je nakon sjednice Kluba odbornika, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Doboja Obren Petrović.

– Po trenutnim dogovorima (novi predsjednik Kluba odbornika) bi trebao da bude Predrag Lazić – kazao je Miloš Bukejlović, potpredsjednik Skupštine grada i jedan od SDS-ovih odbornika koji će u daljem radu lokalnog parlamenta djelovati u okviru nezavisnog kluba odbornika.

Boris Jerinić, doskorasnji član SDS-a kojeg je lider te partije Vukota Govedarica isključio iz stranke zbog nestatutarnog djelovanja zahvalio se svim odbornicima koji su nakon raspuštanja Gradskog odbora SDS-a prešli u novi klub odbornika, koji će djelovati u okviru skupštinske većine.

– I koji daju punu podršku svemu onome što je Obren Petrović, Nebojša Marić, Danijel Jošić, i svi mi zajedno donijeli u proteklom periodu, a to je zato što želimo napredak grada Doboja kroz projekte (za) koje sam siguran da će uslijediti u narednom periodu. Imamo podršku i skupštinske većine – kazao je Jerinić.
On je ponovio da će novi skupštinski Klub odbornika imati nezavisnog kandidata za gradonačelnika, za kojeg su uvjereni da će pobijediti na prijevremenim izborima za tu poziciju.

– Naravno, tražićemo i podršku svih političkih partija ovdje, koje participiraju u gradu Doboju. Ja sam uvjeren da ćemo imati jednu široku podršku jer želimo da grad Doboj i građani Doboja imaju punu otvorenost i saradnju sa i Vladom RS i sa Savjetom ministara BiH – kazao je Jerinić.

Ključeve SDS-ovih prostorija i služebno vozilo, za koje su kaže Jerinić svi članovi dali lični doprinos, predali su Sekretarijatu stranke čiji su predstavnici dolazili u Doboj.
(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA