Logo-Glas

SEKSUALNA AVANTURA ZA PAMĆENJE: Ove znakove očekuje eksplozija strasti za Dan zaljubljenih

13. Februara 2020.

Sudeći prema astro prognozama, ovim horoskopskim znakovima se smiješi seksualna avantura koju će pamtiti cijelog života.

Dan zaljubljenih će sljedećim znacima zodijaka donijeti mnogo zabave i eksperimentisanja u krevetu.

Strijelac

Slobodoumni Strijelci obožavaju opuštene dejtove, a nisu im strane i seksualne avanture, bez obzira kada i gdje će se dogoditi. NaDan zaljubljenih će uživati u strastvenom odnosu sa osobom koju su tek upoznali. Kada se strasti razbuktaju i razjmenjivanje nježnosti probudi u njima želju za intimnošću, spremni su da se upuste u seks zabavu na jedno veče. Kao pravi avanturisti, koji su pritom skroz nezavisni, Strijelčevi stalno imaju potrebu da isprobavaju nove stvari – od upoznavanja novih ljudi do eksperimentisanja u različitim vrstama seksa. Oni će ovaj 14. februar povesti na sebi svojstven način, odnosno u vezi bez obaveza.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka često imaju malo poteškoća da donesu odluku, što je objašnjivo jer ima ovaj znak simbolišu dva odvojena čovjeka. Dok je ovaj vazdušni znak poznat po svojoj razigranosti i beskrajnoj energiji, kada je riječ o njihovim emocijama, Blizanci mogu biti neodlučni. U slučaju da se osjećaju iscrpljeno i umorno odložiće dogovor za Dan zaljubljenih, te će radije uživati u zabavnom susretu sa partnerom i tako eliminisati stres. Kada prođe početna zaljubljenost, moraće da definišu svoj status sa partnerom  – da li je reč o emotivnoj vezi ili neobaveznim susretima koji se zasnivaju na seksu.

Vodolija

Rođeni u znaku Vodolije neće ni znati da je 14. februara Dan zaljubljenih, sve dok ih neko ne podsjeti. Iako njihova druga polovina izaziva leptiriće u njihovom stomaku i seksualno ih privlači, Vodolije je neće impresionirati cvijećem i čokoladom. Kao veoma zabavan i kreativan znak, oni ne vole da rade uobičajene stvari i privlači ih neizvjesnost, posebno što ne znaju gdje će ih noć odvesti… Sve opcije sa Vodolijom su otvorene, prije svega jer uživaju u uzbuđenjima i dijeljenju strasti sa osobom koja im se dopada, bez obzira koji je dan.

(telegraf.rs)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA