Logo-Glas

Serijski lopov iz Teslića prijavljen da je u jednoj noći upao u pet radnji

16. Maja 2017.

pljačka krađaTESLIĆ
– Policija iz Teslića prijavila je dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu Teslićanina Elvira Prnjavorca (36), osumnjičenog za dvije teške krađe, ali i pokušaj tri teške krađe, počinjene u istoj noći, saznaju “Nezavisne”.

Za njega se sumnja da je u noći između 23. i 24. aprila u Tesliću provalio u pet objekata, s tim da iz tri nije ništa odnio, ali jeste iz dvije trgovine, vlasništvo kineskih državljana, odakle je ukrao novac i druge predmete.

– Iz trgovine “Pai” otuđio je oko 400 KM i baterijsku lampu, dok je iz trgovine ‘Kapital stigao iz daleka’ otuđio oko 400 KM i dva resivera za video nadzor”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za njega se sumnja i da je tokom iste noći provalio u objekat stomatološke ordinacije “Dr Sofrić”, objekat geodetske organizacije “Geomia” i fotokopirnicu “Kopigraf”, gdje je izvršio premetečanu stvari i ništa nije ukrao.

– Provale su izvršene odvaljivanjem parapetnog lima na ulaznim vratima objekata upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta, nakon čega je kroz načinjen otvor ulazio u objekte – pojasnili su iz policije.

Riječ je o mladiću koji je samo prošle godine nadležnom tužilaštvu prijavljen za čak 20 krađa i teških krađa, a ni ove se nije smirio, s tim što policija sumnja da je počinio još krađa u Tesliću.

Podsjetimo, Prnjavorcu, koji je beskućnik, određen je pritvor nakon što ga je policija uhapsila zbog sumnje da je u noći između 10. i 11. maja provalio u supermarket “Bingo” u ovom gradu, a gdje je počinio tešku krađu.
(IZVOR: Nezavisne)

Čitajte još

Djeca iz Teslića otputovala na ljetovanje u Bečiće // TESLIĆ - Vlada Republike Srpske omogućila je u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske" u proteklih 17 godina ljetovanje...
SNSD TESLIĆ: Provodimo programska načela, a ne interese pojedinaca // TESLIĆ - Opštinski odbor SNSD-a Teslić sprovodi utvrđenu politiku i programska načela ove stranke, a ne privatne interese pojedinaca, sao...
Na “Sitroenu” odbornice SNSD-a u SO Teslić probušene gume ... // TESLIĆ - Policija iz Teslića zaprimila je danas prijavu da je u ulici Prvog krajiškog korpusa oštećeno putničko vozilo "sitroen berling...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

PROČITAJ HOROSKOPDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA