Logo-Glas

Serijski lopov iz Teslića prijavljen da je u jednoj noći upao u pet radnji

16. Maja 2017.

pljačka krađaTESLIĆ
– Policija iz Teslića prijavila je dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu Teslićanina Elvira Prnjavorca (36), osumnjičenog za dvije teške krađe, ali i pokušaj tri teške krađe, počinjene u istoj noći, saznaju “Nezavisne”.

Za njega se sumnja da je u noći između 23. i 24. aprila u Tesliću provalio u pet objekata, s tim da iz tri nije ništa odnio, ali jeste iz dvije trgovine, vlasništvo kineskih državljana, odakle je ukrao novac i druge predmete.

– Iz trgovine “Pai” otuđio je oko 400 KM i baterijsku lampu, dok je iz trgovine ‘Kapital stigao iz daleka’ otuđio oko 400 KM i dva resivera za video nadzor”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za njega se sumnja i da je tokom iste noći provalio u objekat stomatološke ordinacije “Dr Sofrić”, objekat geodetske organizacije “Geomia” i fotokopirnicu “Kopigraf”, gdje je izvršio premetečanu stvari i ništa nije ukrao.

– Provale su izvršene odvaljivanjem parapetnog lima na ulaznim vratima objekata upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta, nakon čega je kroz načinjen otvor ulazio u objekte – pojasnili su iz policije.

Riječ je o mladiću koji je samo prošle godine nadležnom tužilaštvu prijavljen za čak 20 krađa i teških krađa, a ni ove se nije smirio, s tim što policija sumnja da je počinio još krađa u Tesliću.

Podsjetimo, Prnjavorcu, koji je beskućnik, određen je pritvor nakon što ga je policija uhapsila zbog sumnje da je u noći između 10. i 11. maja provalio u supermarket “Bingo” u ovom gradu, a gdje je počinio tešku krađu.
(IZVOR: Nezavisne)

Čitajte još

Naoružani puškom oteli cigarete: Razbojnici iz Teslića osuđeni na 16 g... // Ališan Hajriz (32) iz Zenice i Damir Mešić (36) iz Teslića osuđeni su u dobojskom Okružnom sudu na po osam godina zatvora zbog oružane ...
TESLIĆ: Vinko Petrović prvi doplivao i proglašen “Vitezom Časnog... // TESLIĆ - Vinko Petrović iz Gornjeg Teslića prvi je doplivao do Časnog krsta koji je povodom Bogojavljenja spušten u rijeku Velika Usora u...
TESLIĆ: Sutra za Časni krst pliva 26 mladića // TESLIĆ - U Tesliću će sutra, na Bogojavljenje, biti održano plivanje za Časni krst, za koje se prijavilo 26 učesnika, rekao je Srni direk...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA