Logo-Glas

Šest odijevnih komada koje bi svaki muškarac trebalo da ima u ormanu

17. Avgusta 2019.

Muškarcima je sastav njihovog garderobera nerijetko posljednja stvar o kojoj brinu, i to je u redu. Međutim, svaki od njih zna da postoji nekoliko komada odjeće koji uvijek moraju da budu na dohvat ruke, barem kada je riječ o modernim i stilizovanim muškaricima koji vode računa o svom izgledu.

U nastavku navodimo nekoliko must have odijevnih komada koji moraju da se nađu u ormanu svakog muškarca, a ukoliko nešto od navedenog nemate, krajnje je vrijeme da se zaputite u kupovinu i kompletirate spisak odjeće koja uvijek može da vam zatreba!

Kvalitetan kupaći kostim

S obzirom na to da je ljetnja sezona u jeku, krenućemo od kvalitetnog kupaćeg kostima za muškarce. Udoban muški kupaći kostim je prioritet za komfor na plaži, pa uvijek birajte provjerene proizvođače koji mogu da vam pruže kvalitetne modele izrađene od prirodnih materijala.

Osim kvaliteta materijala, važan je i estetski momenat, pa budite slobodni da birate kupaće gaće sa zanimljivim dezenom, ili u jarkim ljetnjim bojama.

Obična bijela košulja

Bijela košulja je neprevaziđen komad kada su muški garderoberi u pitanju, pa je jedan ovakav model neophodan. Možete je nositi u bilo kojoj kombinaciji, i upravo je to ono zbog čega muškarci obožavaju košulje – odlične su za kežual varijante uz farmerke, a još bolje pristaju uz elegantno ili poslovno odijelo.

Uz to, teško je pronaći muškarca kome klasična bijela košulja ne pristaje, zbog čega je ovaj komad odjeće definitivno jedan od omiljenih i za ljetnju i za zimsku sezonu.

Elegantno odijelo

Svaki muškarac treba da ima kvalitetno odijelo, jer čak i ako vaš posao to ne zahtjeva, prije ili kasnije ćete doći u situaciju da se od vas traži poslovno-elegantan dres kod, a to podrazumijeva elegantne pantalone i sako sa košuljom.

Zbog toga obezbjedite sebi barem jedno dobro odijelo, a kad se uvjerite u to da vam sjajno pristaje, vjerujemo da ćete kupiti još nekoliko primjeraka koje ćete češće nositi.

Sportska jakna

Sportska jakna je vjerovatno najpraktičniji komad koji se može pronaći u muškom ormanu. Većina preferira sportske stvari u slobodno vrijeme, a oni od kojih se ne traži strogo poslovan dres kod na radnom mjestu, ovakve stvari mogu da nose baš uvijek.

Sportske jakne se odlično kombinuju sa običnim majicama dugih i kratkih rukava, trenerkama, ali i pantalonama, pa ih možete nositi u raznim kombinacijama. Rješenje kome muškarci sa stilom često pribjegavaju je sportska elegancija, pa nije rijetkost da se ovakva jakna uklopi sa jednostavnijom košuljom.

Zimski kaput

Koliko god se nama to dopadalo ili ne, činjenica je da odijelo često ostavlja presudan utisak o nama. U ovom slučaju, naročito naglašavamo kaput koji čini da muškarac izgleda ozbiljnije, muževnije, a ponekad i starije.

Zbog toga je važno da u svom ormanu imate kvalitetan zimski komad koji ćete tokom hladnih dana lako iskombinovati sa svim, a ujedno izgledati vrlo lijepo i atraktivno.

Kežual sako

Vjerovatno ste već dolazili u situaciju da vam se ne nose klasična odijela, a opet, ne možete da se pojavite na nekom događaju u sportskoj jakni? Upravo za ove prilike su odlični kežual sakoi jednostavnog kroja, koji mogu da izgledaju vrlo atraktivno i fino, bilo da ih nosite na običnu majicu ili čak na košulju.

Ovakvi sakoi se odlično uklapaju uz farmerke, ali i uz sve druge vrste pantalona, pa predstavljaju jedan od najnošenijih komada iz ormana većine muškaraca. Ukoliko pratite modu, primjetićete da su ovi sakoi često karirani ili obloženi finim dezenima, pa se uvijek možete odlučiti i na nešto specifičnije varijante.

Ovo su komadi koji bi trebalo da se nađu u ormanu svakog muškarca, bez obzira na to kakav je karakter i stil oblačenja u pitanju. Životni tempo često nameće situacije u kojima moramo da budemo elegantni, ili pak sportski ili kežual odjeveni, a na vama je samo da budete spremni za svaku od njih i da se opremite kvalitetnim komadima odjeće u kojima ćete izgledati i osjećati se odlično!

Dragan Antić/GlasRegije

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA