Logo-Glas

SIBMOLIZUJE DUŠU: Stigao je snježni mjesec, za ove znakove astrolozi imaju posebne savjete

9. Februara 2020.

Ovog vikenda bićemo svjedoci zanimljivoj pojavi Snježnog Meseca, koji će biti sjajniji i puniji od uobičajenog. Mjesec je dobio epitet snježni po mjesecu februaru za koji se očekuje da bude bude obilježen velikom brojem padavina.

Sjajniji i veći Mjesec nego što je to uobičajeno, slavila su još indijanska plemena. Zanimljivo je da su drevni narodi upravo lunarni ciklus umjesto Sunčevog koristili za obilježavanje sezonskih promjena.

Ovo strološko značenje je zaživjelo 1979. zahvaljujući astrologu Ričardu Noleu.Pun Mjesec simbolizuje dušu. Smatra se i prenosnikom energije do Zemlje koju je na svom putu ”upio” od Sunca. Mjesec daje osjećaj prisutnosti energije, a kako Sunce i Mjesec zajedno upravljaju mijenama na Zemlji, omogućuje nam i osjećaj sigurnosti. Mjesec nas iz astrološkog aspekta podstiče na čišćenje i oslobađanje nepotrebnog tereta u životu.

U pitanju je i period kada je moguće da pretjerujemo s osjećajem krivica kao i kritičnosti prema sebi.

Astrolozi sugerišu kako bi trebalo da pripazimo i na moguće prevare. Dobre vijesti su da nam Snježni Mesec može osvijetliti put i odluke i dati nam priliku da se oslobodimo nekih iluzija, poslovnih ili ljubavnih.

Promjene će najviše osjetiti osobe rođene u znaku Djevice, Ribe, Strijelca i Blizanca, kao i oni kojima je podznak ili Mjesec u ovim znacima.

(zena.blic.rs)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA