Logo-Glas

SILOVITI MODRIČANI: Alfa Modriča – Sloboda Mrkonjić Grad 4:1

11. Oktobra 2017.

fudbal-golMODRIČA
– Modrički fudbal definitivno doživljava svoju potpunu renesansu. Munjevito se vraća na staze uspeha. Sada je nadigrana Sloboda iz Mrkonjić Grada, a rezultat protiv ovog prvoligaša mogao je biti i ubedljiviji.

FK ALFA MODRICAVeć u 4.minutu domaćin je poveo. Slobodan udarac sa desne srane izveo je Marko tadić, Neđo Šuka igra glavom i loptu šalje u mrežu. Onda je Šuka u još nekoliko navrata predstavljao enigmu za zadnju liniju Mrkonjićana. U 37.minutu Marko tadić je u trku raspalio po lopti i postigao prelep pogodak.

U 56.minutu Radoslav Prljeta je sve uradio sam, zaobišao i golmana i loptu poslao u prazan gol. U 68.minutu isti igrač je sačekao centaršut Siniše Sarkića sa leve strane i loptu smestio iza leđa Mladena Ilića.

FK SLOBODA MRKONJIC GRADU samom finišu utakmice, grešku Gorana Lukića kaznio je Siniša Lazendić, postigao je počasni pogodak. Gosti indolentni, domaćin silovit, munjevit, efikasan.

Najavljuje bolje dane…

1/8 finala Kupa RS: Alfa Modriča – Sloboda Mrkonjić Grad 4:1 (2:0)

Stadion:“Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 200. Sudija: Rajko Đorđić(Bijeljina) 7. Strelci: Šuka u 4.,Tadić u 37., R.Prljeta u 56.i 68. Minutu za Alfa Modriču, Lazendić u 88.minutu za Slobodu. Žuti kartoni: Ilić, S.Sarkić(Alfa Modriča), Jekić, Sladojević(Sloboda).

ALFA MODRIČA: Tripić 7, M.Ilić 7(od 64.min.S.Sarkić -), N.Prljeta 7, Buljić7(od 73.min.Dudić -), Radić 7, Šuka 8, Trifković 7(od 72.min.LJ.Sarkić -), Lukić 6.5, R.Prljeta 8, Lazareski 7, Tadić 7,5.

SLOBODA: Ilić 6.5, Jekić 5.5, Stakić 5.5, Topić 5(od 46.min.Malinović 5), Malbašić 5(od 46.min.Lazendić 6.5), Đukarić 5.5(od 62.min.Perović -), Savanović 5.5, Gračanin 5.5, Sladojević 5.5, Mirković 5.5, Stijepić 5,5.

Igrač utakmice: Radoslav Prljeta (Alfa Modriča) 8.

Slađan JEREMIĆ/GlasRegije
Čitajte još

Kradljivci automobila “ordiniraju” od Doboja do Modriče // DOBOJ - Nakon višemjesečnog zatišja automobili su ponovo na meti razbojnika, koji su pred kraj 2017. godine počeli nanovo da "ordiniraju"...
Bogojavljenski krst sa Savskog jezera stigao u Modriču // MODRIČA - Već dvadeset godina se u organizaciji Srpske pravoslavne crkve i beogradske opštine Čukarica organizuje na Savskom jezeru pliva...
Oženjeni protiv neoženjenih // MODRIČA - Duboko smo u ušli u ovogodišnju zimu. Snijega nema ali i pored toga zimska učmalost nije izostala. Za one koji rade, svelo se ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA