Logo-Glas

Sjećate li se pjevača Seje Kalača? Evo gdje je danas i kako izgleda (VIDEO)

5. Novembra 2017.

873x400 (2)Seju Kalača svi znamo po velikim hitovima “Ala, ala” i “Bišćanko”, ali oni koji ne prate pomno njegovu karijeru i dešavanja u Grand produkciji možda su izgubili trag ovom pjevaču, budući da se posljednjih godina ne pojavljuje pretjerano u štampi i svoju karijeru ne gradi na skandalima, već na muzici.

Sejo je itekako aktivan, redovno nastupa, a jedna od pjesama koje je izbacio ove godine nosi naziv “Zlatna medalja”, i za nju je snimio i vrlo zanimljiv spot.

Sejo je nedavno je nastupao i na memorijalnom koncertu posvećenom prerano preminulom folk pevaču Ninu Rešiću u Bijeljini, i tada je otpjevao njegovu pjesmu “Ti si, ćerko, tatin sin”.

Sejo je bio dobro raspoložen, i otkrio je da se s pokojnim Ninom, u čiju čast je te večeri pjevao, nije previše družio, ali da je imao prilike da se sreće s njim na snimanjima različitih emisija.

– Sjećam se kako mi je jednom prišao s leđa, iznenada me obgrlio i poljubio u obraz, onako, od srca, na bazenima u Gradiškoj, gdje smo snimali neku emisiju. Bio je te večeri nekako tužan – prisjetio se Sejo.
Svi prisutni mogli su da se uvjere da je Sejo i dalje u dobroj pjevačkoj formi.

A oni koji neko vrijeme nisu imali prilike da ga vide primijetili su i da se fizički nije preterano promijenio.


(IZVOR: Avaz)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA