Logo-Glas

ŠKREBIĆ: “Destilacija” Teslić u problemima

6. Marta 2018.

Destilacija TeslićDOBOJ
– Direktor Hemijske industrije “Destilacija” iz Teslića Novo Škrebić izjavio je da se nada da će ovaj put biti ispunjena obećanja koja je dobio od predstavnika preduzeća “Šume Republike Srpske” i resornog ministarstva u vezi sa nastavkom rada “Destilacije”.

– Proizvodnja je obustavljena, sva tri proizvodna pogona zahlađena su, ali ih održavamo u toplom režimu, kako se ne bi moralo pristupiti remontu postrojenja – rekao je Škrebić Srni.

On je naveo da nije upoznat sa aktivnostima sindikata i izrazio nadu da će novonastala situacija biti povoljno riješena.

Predsjednik Sindikalne organizacije Hemijske industrije “Destilacija” Siniša Đurđević najavio je primjenu sindikalnih vidova zaštite prava radnika ove komapnije, ukoliko se ne popravi situacija sa snabdijevanjem drvnim sortimentima i ugrozi egzistencija zaposlenih.

– Ukoliko izostane snabdijevanje sirovinama, sindikat je izrazio spremnost da zajedno sa granskim i republičkim sindikatima, uz konsultacije sa upravom “Destilacije” preduzme odlučne korake, o kojima će javnost biti upoznata – rekao je Đurđević.

On je upozorio da je prisutna napetost među radnicima “Destilacije”, koji su zabrinuti za svoju egzistenciju usljed praznih skladišta.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

TESLIĆ: Za utopljavanje OŠ “Vuk Karadžić” 200.000 KM // TESLIĆ - Radovi na poboljšanju energetske efikasnosti Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Tesliću, ukupne vrijednosti 200.000 KM, biće okonč...
Izvještaj protiv lica iz Tešnja zbog krađe po Tesliću // DOBOJ - Teslićka policija podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv lica A.T. /21/ sa područja federalne opštine Teš...
TESLIĆ: Uručeni ključevi povratniku Marku Pranjiću // TESLIĆ - Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš i načelnik opštine Teslić Milan Miličević uručili su danas...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA