Logo-Glas

SLOGA: Osuđujemo nesportsko ponašanje navijača

17. Marta 2015.

"Vojvode" u parkuDOBOJ – Uprava Fudbalskog kluba “Sloga” Doboj osudila je ponašanje dijela grupe navijača koji uvredljivim i nesportskim “navijanjem” vrijeđa nacionalna i druga osjećanja.

Iz “Sloge” navode da je ovo klub svijetle tradicije koji je u proteklom periodu u svojim redovima iznjedrio niz reprezentativaca, sportskih radnika i stekao istinske prijatelje i navijače.

“Trudimo se da `Sloga` bude moderan, otvoren klub za sve one koji žele braniti boje kluba na zelenom terenu, pomoći u radu i organizaciji kluba, kao i sportskom navijanju”, navodi se u saopštenju.

U godini kada slavimo sedamdeset godina postojanja, nastojimo obezbijediti optimalne uslove za rad i takmičenje svih selekcija, polaznika “Škole fudbala”, kao i zaposlene, navedeno je u saopštenju Uprave dobojskog fudbalskog kluba

Savez nacionalnih manjina regije Doboj ranije je osudio i pozvao na odgovornost ispisivanje uvredljivih grafita po stambenim i objektima obrazovnih ustanova, koji se dovode u vezu sa navijačima Fudbalskog kluba “Sloga” Doboj – “Vojvode”.

Navijači ovog kluba su u subotu, 14. marta, u gradskom parku Doboj navijačkim “performansom” i uvredljivim porukama predstavnicima lokalne uprave dali podršku zahtjevima da se poništi odluka o pristupanju Zajednici opština turskog svijeta.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA