Logo-Glas

Sloga počela pripreme: Mitar Lukić donio optimizam (FOTO)

24. Januara 2015.

Lukić, Sofić i Stefanović FK SlogaDOBOJ – Nakon dvomjesečne pauze fudbaleri dobojske Sloge ponovo su na Lukama. Novi šef Stručnog štaba Mitar Lukić sa trenerom Vedranom Sofićem i Aleksandrom Stefanovićem, trenerom golmana, izvršio je prozivku na kojoj su se pojavila 22 fudbalera, a zatim je uslijedio i prvi trening.

– Došao sam u klub sa velikim fudbalskim rejtingom, klub svijetle prošlosti. Ali, poslednjih godina dešavalo se mnogo toga na stručnom planu, a poseban pečat dala je prošlogodišnja poplava koja je u znatnoj mjeri doprinijela da se Sloga nađe u drugoligaškoj konkurenciji. Ipak, šta je tu je, a nova uprava i mi u Stručnom štabu prihvatili smo se velikog posla, da spasimo klub, ove godine obezbijedimo opstanak, a naredne sezone razmišljamo i pravimo planove za dalji napredak – rekao je Mitar Lukić.

Fudbalere je na prvom treningu dočekala susnježica, ali oni su prihvatili takve uslove i počeli marljivo da rade.fudbaleri Sloge

– Odlučili smo da pripreme obavimo na pomoćnom terenu, a dočekalo nas je ne baš povoljno vrijeme. To ni u kom slučaju ne smije da bude prepreka realizaciji plana treninga iako se radi o veoma mladoj ekipi. Da nemam povjerenje u ove mlade fudbalere, trenere i upravu kluba ne bih se ni prihvatio ovog delikatnog zadatka – naglasio je Lukić.

Prtvom treningu prisustvovali su i Zlatko Spasojević, predsjednik, član Izvršnog odbora Branislav Petričević, kao i dr. Miloš Jeremić, lekar.

Nezvanično, u redove Sloge vraćaju se golgeter Borislav Lukić, vezista Goran Gavrić i štoper Saša Blagojević iz Ozrena (Petrovo) kao i golman Lukanović, a kako kaže Mitar Lukić nije isključeno da se do početka prvenstva pojave i neka zvučnija fudbalska imena na Lukama.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA