Logo-Glas

SNSD i SDS počeli kampanju za prve lokalne izbore u Stanarima

17. Januara 2015.

SNSD i SDS StanariDOBOJ – Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Stanari Dušan Panić rekao je da je ova stranka protekle dvije godine aktivno radila na formiranju opštine Stanari, te da očekuje maksimalnu podršku građana na izborima 1. februara.

– Okosnica formiranja opštine je SNSD i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik – izjavio je Panić u Stanarima tokom svečanog predstavljanja kandidata, čime je obilježen početak predizborne kampanje za prve lokalne izbore u ovoj opštini.

Panić je istakao da će buduća opštinska administracija biti mala, ali operativna, da su svi ekonomski preduslovi za razvoj opštine zadovoljeni, a da će okosnica biti Termoelektrana “Stanari”.

On je istakao da će budžet opštine biti razvojni sa naglaskom na razvoju ekonomije i otvaranjem privrednih pogona.

– Krećemo od nule i u početnom radu moramo koordinisati sa republičkim institucijama – naveo je Panić.

Poslanik SNSD-a iz Stanara u Narodnoj skupštini Srpske Goran Jerinić rekao je da lista SNSD-a od 16 kandidata za Skupštinu opštine Stanari ima dovoljno snage da iznese buduće obaveze, a da će građani Stanara to prepoznati.

Jerinić je naveo da je sa stručnjacima iz EU razrađena Strategija i Program razvoja opštine Stanari po ugledu na slične opštine u okruženju.

Skupu je, između ostalih visokih zvanica SNSD-a, prisustvovao i ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Dragan Bogdanić.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA