Logo-Glas

SNSD predstavio kandidate na tribinama u Petrovu i Stanarima

26. Septembra 2018.

Петрово - СНСД - Цвијановић - предизPETROVO
– Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da očekuje pobjedu SNSD-a u Petrovu – opštini u koju je vlast Republike Srpske u proteklom periodu putem infrastrukturnih projekata uložila više od 10 miliona KM.

– I ove godine, uz tih 10 miliona KM, ulažemo još 550.000 KM u putnu infrastrukturu na lokalnom nivou i po selima kako bismo obezbijedili bolji život naših građana – rekla je Cvijanovićeva novinarima uoči predizborne tribine SNSD-a u Petrovu.

Ona je istakla da očekuje pobjedu u Petrovu i zato što zna da će ova opština to znati da vrati, jer cijeni odnos Vlade Republike Srpske prema razvoju ove lokalne zajednice.

– Mislim da će to predstavljati jednu od važnih tačaka u našoj izbornoj jedinici ovdje i da će svi zajedno doprinijeti pobjedi koju očekujemo na nivou Izborne jedinice pet – rekla je Cvijanovićeva.

Петрово - СНСД - предизборна трибинKandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Zoran Blagojević izrazio je uvjerenje da će Cvijanovićeva biti predsjednik Republike Srpske.

– SNSD je u proteklom periodu u ovoj opštini ostavio velika djela iza sebe. Za vrijeme SNSD-a imovina opštine povećana je sa dva miliona KM na 20 miliona KM, izvoz je porastao sa nekih dva miliona KM na 33 miliona KM, urađeni su mnogi infrastrukturni objekti i stvorene dobre šanse za razvoj – rekao je Blagojević.

On je istakao da SNSD očekuje izbornu pobjedu u opštini Petrovo. “Ta pobjeda treba da bude ubjedljiva i potrebna nam je zbog jedinstva, zbog svega ovoga što nam se dešava”, rekao je Blagojević.
Станари - СНСД - Додик, Цвијановић -STANARI – Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Stanarima da se kao dobra pokazala odluka Vlade Srpske da ovoj lokalnoj zajednici da status opštine.

On je istakao da izgradnja termoelektrane, saobraćajnica i komunalne infrastrukture, te drugih javnih objekata, govori o tome da opštinske vlasti u Stanarima rade planski.

– Mi dijelimo uspjehe koji su postignuti u ovoj opštini. Došli smo da zahvalimo načelniku /Dušanu Paniću/, poslaniku /Goranu Jeriniću/ i svima koji rukovode ovom opštinom – izjavio je Dodik novinarima prije početka centralne predizborne tribine SNSD-a u Stanarima.

Станари - СНСД - Додик, Цвијановић -Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović podsjetila je da je Vlada Srpske u ovu opštinu uložila više od 5.000.000 KM i na taj način pokazala svoj odnos prema Stanarima i težnjama ove opštine.

Ona je navela da je Vlada, uz finansijsku podršku, odobravala projekte koje su joj dostavili predstavnici ove opštine.

– Stanari su dobar primjer kako jedna lokalna zajednica može da napreduje kada radi zajedno sa republičkim vlastima – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je najavila ovu podršku i u narednom periodu, ocijenivši da su to građani prepoznali.

ivanicbanner

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA