Logo-Glas

SNSD: Za dva mjeseca će zaživjeti opština Stanari

17. Januara 2015.

Dušan Panić SNSD StanariSTANARI – Naša pobjeda se ne dovodi u pitanje, mjesec dana nakon izbora formiraćemo vlast, a za dva mjeseca će zaživjeti opština Stanari, servis njenih građana, poručeno je iz ovdašnjeg SNSD-a na početku kampanje za izbore za organe vlasti u ovoj opštini, koji će biti održani 1. februara.

– Opštinska administracija koja će se formirati će biti mala, operativna, služiće građanima, zaista na dobrobit svih koji žive u opštini Stanari. Sve preduslove ekonomske imamo, okosnicu razvoja čini te i rudnik, ali u ovom  pogledu će biti svake godine, u realnom sektoru dva do tri nova pogona, koji će puniti ovaj budžet koji će sigurno biti razvojni, a podrazumijeva se da će itkako biti socijalni. Prioritet će biti zapošljavanje, a imamo realne osnove, prohodnost prema Vladi RS, i naš narodni poslanik Goran Jerinić će nam u tome pomoći – izjavio je Dušan Panić, SNSD-ov kandidat za načelnika opštine Stanari. 

Naš Opštinski odbor je ponudio respektabilnu listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Stanari, navode u SNSD-u, koji su spremni da ponesu teret i zadatke koji su pred njima.

– Tu imamo mlade, školovane ljude koji tek trebaju da se dokažu, na čelu sa Dušanom Panićem, naravno i sa mnom, koji su nosioci svih ovih aktivnosti oko formiranja opštine. Nadamo se da će narod ovog kraja prepoznati kavlitet ovih ljudi i da ćemo 1. februara osvojiti apsolutnu pobjedu – rekao je Goran Jerinić, lider stanarskog SNSD-a.

Dodao je da će građanima ponuditi program i strategiju razvoja, sačinjen u saradnji sa stručnjacima iz Evropske unije, ali i sa opštinama Gacko i Ugljevik, koje su poput Stanara.

– Lista SNSD-a u odnosu na druge političke stranke je izuzetno kvalitetna. Pripadnici drugih političkih stranaka koji su se kandidovali nisu ni potpisnici ove inicijative za formiranje opštine. Mi imamo i kvalitetnog poslanika u Narodnoj skupštini RS – kazao je Ostoja Stevanović, nosilac SNSD-ove liste za Skupštinu opštine Stanari.

 

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA